Chytré bydlení

Bezpečnost domu začíná u zvonku

Kdo má rád klid domova a pocit bezpečí, musí včas vědět, že někdo přichází. Kdo nechce otevírat dveře do neznáma, potřebuje dveřní komunikátor a to nejlépe s kamerou.


Dveřní komunikátor přitom již dnes poskytne služby, které lze očekávat od profesionální bezpečností kamery a to díky připojení na internet. Komunikátory rodiny Helios IP umožňují trvale sledovat prostor před vchodem.

I když je jednotka pevně nainstalována ve zdi, kamera může být nastavena tak, aby co nejlépe pokryla prostor před vstupem nebo brankou. O dobrý obraz se stará kamera s HD rozlišením, širokým pozorovacím úhlem 120° a infračerveným přisvícením pro noční vidění.

dverni komunikator Verso

Obraz z kamery je dostupný na dotykovém panelu 2N® Indoor Touch, počítači, tabletu či mobilním telefonu, který majitel domu používá a návštěvníka tak může vidět ihned po příchodu. Když příchozí zazvoní a nikdo mu neotevře, několik jeho fotografií se uloží a systém je odešle na vybranou e-mailovou adresu. Uživatel tak má jednoduše přehled o tom, kdo během jeho nepřítomnosti zvonil a nemusí pro to mít profesionální záznamové zařízení a prohlížet hodiny záznamu prázdné ulice.

Významnou výhodou ovládání vstupu z mobilního telefonu je to, že návštěvě lze otevřít bez chození ke dveřím
. To ocení všichni, kdo jsou rádi na zahradě, v domácí tělocvičně nebo pracovně. Otevření na dálku také pomáhá těm, kdo potřebují vpustit úklidovou službu nebo zahradníka na pozemek a bojí se jim svěřit klíče. Mobilní aplikace je připojena do cloudového portálu My2N poskytující službu Mobile Video, díky které je možné vidět příchozí návštěvy, i když nikdo není doma. Pokud někdo zazvoní u dveří, majitel ihned vidí živé video z kamery dveřního komunikátoru. S návštěvou může prostřednictvím Mobile Video mluvit a případně ji vpustit dovnitř.

dverni komunikator Helios Force

Komunikátor, umístěný na veřejně přístupném místě, musí být nejen pěkný a funkční, ale také patřičně odolný
. Proto řada komunikátorů Helios IP od české firmy 2N obsahuje několik variant mechanického provedení s různým účelem. K bráně lze umístit robustní a odolný 2N® Helios IP Force, který odolá i hrubé síle, na skleněné dveře se hodí stylový 2N® Helios IP Verso.

Pro více informací o moderních komunikátorech navštivte webové stránky společnosti 2N.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze