Vytápění domu

DEVIreg Touch - chytré řešení elektrického vytápění

Dotykový termostat DEVIregTM Touch. Jaký vlastně je? Na první pohled jednoduchý, elegantní a zároveň promyšlený. Po vyzkoušení odhalíte i jeho další vlastnosti. Je chytrý, spolehlivý, se snadným ovládáním pomocí intuitivního dotykového displeje, nadmíru inteligentní.


Dotykový termostat DEVIregTM Touch je vybaven mnoha funkcemi, které výrazně zamezí zbytečnému plýtvání energií. Stále více oceňovaná je i možnost ovládání termostatu na dálku, což oceníte hlavně při řešení náhlých potíží. Navíc je to první výrobek svého druhu, na který uživatel obdrží se zárukou 5 let.
barevne varianty DEVIreg Touch design
Nadcházející podzimní chladné dny nemají šanci, pokud se rozhodnete pro podlahové vytápění regulované pomocí DEVIregTM Touch. Termostat je vhodný nejen do novostaveb, ale lze ho použít také při renovacích, kdy snadno vyměníte ten starý za nový model DEVIregTM Touch.
Zvolit si můžete i barevný design rámečku termostatu. Vytápění pomocí systému DEVI je vhodné do každé místnosti i pro každý typ podlahové krytiny, při rekonstrukci ho můžete bez obav nainstalovat na povrch stávající podlahy.

DEVIreg Touch v ozdobnem ramecku
Termostat je kompatibilní s rámečky jiných výrobců a tak jeho vzhled můžete libovolně měnit.

Podlahové vytápění je komfortním řešením, poskytuje rovnoměrné teplo a termostat přesnou regulací dovoluje zvolení pro vás příjemné teploty. Je to nejúčinnější využití energie při nízké spotřebě, záleží samozřejmě na zvolené metodě podlahového vytápění a celkové ploše.

termostat DEVIreg Touch

Špičkovou kvalitu (a u některých produktů záruku až na 20 let) zaručuje dánská značka DEVI nejen u termostatu, ale také u dalších výrobků, ať se již jedná o vnitřní či venkovní topné rohože, topné kabely, nebo podlahové topné pásy.

Zvolte značku DEVI a zvolíte bezpečné, úsporné a inteligentní vytápění vašeho domova.

logo DEVI
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze