Dětský pokoj

Designový nábytek z netradičního materiálu

Potrpíte si na originální bytové doplňky? Milujete multifunkční vychytávky? Drumben System Vás určitě dostane! Svou unikátní konstrukcí, nápaditým provedením a neotřelým vzhledem. Stejně jako tím, že myslí na přírodu.


Multifunkční sympaťák
Drumben Tøm - šikovný český vynález, představený jako světová novinka na výstavě ForDecor a ForInterior, si svým vzhledem získal velké sympatie veřejnosti hned na první pohled. Není divu, že se tento designový nábytek z netradičního materiálu, který lze využít jako taburet, netradiční sedák, podnožník, noční nebo květinový stolek, a dokonce i jako rytmický hudební nástroj, během krátké doby zabydlel v obývacích i dětských pokojích kancelářích, stejně jako ve školách, školkách, a dalších zařízeních určených ke vzdělávacím nebo volnočasovým aktivitám. Drumben totiž podporuje kreativitu, rozvíjí motoriku i prostorové vnímání.

Drumben Tom

Špičkové zpracování, myslící zeleně
Drumben Tøm nadchne příznivce netradičních a víceúčelových řešení, kteří ocení spojení špičkového zpracování a inovativních materiálů, stejně jako milovníky přírody, protože je ekologický, nejen po výrobní, ale i po materiálové stránce – základ nábytku tvoří dutinka z recyklovaného papíru, horní sedací plocha je pak vyrobena z březové překližky s několika vrstvami laku. Nenechte se ale mýlit, drumben dlouhodobě unese kolem 200 kg, v krátkodobém tlaku pro něho není problém ani zatížení 650 kg!
Mezi další benefity pak patří vzhledem nízké hmotnosti snadná manipulace, skladovatelnost (jednotlivé výrobky se dají vkládat do sebe) a nenáročná údržba. Vzhled drumbenů můžete dotvořit pomocí originálních a elegantních samolepek.

designovy nabytek Nomad


Drumben Kids nebo Relax?
Drumben Tøm je k dostání v třídílných sestavách dvou velikostí, buď pod názvem Relax pro dospělé, nebo pod názvem Kids pro děti. Výrobky si můžete objednat v e-shopu samotného výrobce www.drumben.cz.
Pokud se s těmito originálními výrobky chcete blíže seznámit, můžete tak učinit prostřednictvím webu www.drumben.com.

Drumben Tom

Další nápady pro Vaše bydlení
Ovšem pozor, zde ještě náš výlet do světa inovativního nábytku nekončí. Kromě třídílné sady Drumben Tøm (taburetů, stohovatelných sedáků a bubnů v jednom) se může Váš interiér pyšnit i jinými designovými kousky z netradičních materiálů.
Pokud nemáte doma místa nazbyt, jistě Vás zaujme praktický pojízdný stolek a úložný box v jednom – Drumben Nømad, který pojme až 140 l a unese 200 kg.

Designovy skvost Nomad

Za zmínku rovněž stojí regálový systém v jedné krabici – Drumben Anebø, zajímavý svým inovačním a jednoduchým sestavením. Podle nás ideální nábytek do moderního obývacího pokoje, domácí pracovny či kanceláře. Také zde máte na výběr z několika barevných a designových variant, abyste mohli své bydlení doladit dle svého vkusu.

variabilni nabytek Anebo

www.drumben.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze