Dekorace do bytu

Kouzelné vánoce v Ma Maison

Přestože se zdá, že Vánoce jsou ještě daleko, první adventní neděle je již koncem tohoto měsíce, a proto obchod Ma Maison přichází s letošní vánoční kolekcí tradičně již na konci října.


Radostné Vánoce znamenají především čas strávený s rodinou a nejbližšími přáteli. K té pravé vánoční atmosféře patří určitě pečlivě vybrané dárky, krásné dekorace a ozdobený sváteční stůl.

Již tradičně Ma Maison nabízí celou škálu originálních dekorací na stromeček, od klasických stříbrných a zlatých ozdob ve vintage stylu, po ty více rustikální z přírodních materiálů v pestřejších barvách.

vanocni svicen

K doladění té pravé atmosféry nechybí osvědčené hity Vánoc jako jsou světýlka na stromeček, různé druhy zdobných svícnů a vonných svíček, přírodní věnce, andělská křídla nejen z peří, ale i například z drobných korálků či peříček.

Štedrovečerní večeře se určitě neobejde bez svátečně prostřeného stolu. V Ma Maison najdete nejen klasické francouzské keramické nádobí, příbory, sklenice, ale také ubrousky, kroužky na ubrousky a svícínky na čajové svíčky, které rozzáří každou sváteční tabuli.

stribrne svicny

A co se týče dárků pro milovníky francouzského stylu, v Ma Maison můžete vybírat z francouzských mýdel a doplňků do koupelny, přehozů a polštářů, knih o francouzském dekoru, hrnků, skleniček, váz a spousty dalších doplňků.

Vánoce jsou samozřejmě hlavně o dětech, a pro ty v Ma Maison najdete nejen kouzelné plyšáky a originální hračky od dánské firmy Maileg, ale také doplňky a nábytek do jejich pokojíčků, od přehozů na postel, po polštáře, lampičky, věšáky apod.

svicny bile domecky

Pokud tedy toužíte po jedinečné sváteční atmosféře s kouzlem Francie, určitě si před Vánoci udělejte cestu do Dlouhé 24 na Praze 1.

logo MaMaison
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze