Naše zahrada

Kvalitní zahradní nábytek musí vydržet dlouhé roky

Představujete si příjemné posezení na terase, večer u sklenky vína, ráno při snídani, s přáteli, rodinou nebo vidíte sami sebe při zaslouženém odpočinku? Nemáte však odpovídající venkovní dřevěný nábytek?


Zahradní nábytek z exotických dřev vydrží nejvíce
Aby nábytek, určený pro venkovní volné či kryté prostory, vydržel co nejdéle, vybírejte ho s rozvahou a promyslete si, co vše má splňovat. Čím více bude v dosahu přírodních vlivů, tím důležitější je odolnost a kvalita materiálu a pravidelné ošetření dřeva. Exotické dřevo jako teak, eukalyptus a akácie patří k těm nejlepším a nejosvědčenějším. Zahradní nábytek z exotických dřevin je oblíbený právě pro svou odolnost vůči hnilobě a hmyzu, dlouhověkost a potřebnou tvrdost. Nelze však opomíjet jeho nároky na údržbu, kdy oleje dřevu dodávají vysoký lesl a udržují jeho přírodní odstíny. V našich podnebních podmínkách se osvědčuje také impregnace či lazura.

lavice Texim z exotickeho dreva

NÁŠ TIP na nábytek vhodný na balkon, terasu i volně na zahradu
Na klasický balkon je ideální malý a především skladný balkonový set z akácie. Do volného prostoru zahrady a pro celoroční pobyt venku se hodí sestava stolu a polohovacích židlí z tvrdého a trvanlivého eukalyptu, nebo větší zahradní sestava doplněná o slunečník a servírovací stolek. Kdo dává přednost přírodním teplým tónům akácie, vhodné zejména do interiérů a polozakrytých prostor, může zvolit třeba stolovou zahradní sestavu.

Zahradni set firmy Texim

Chtějte kvalitu, zkušenosti, odpovídající cenu a rychlé dodání
Pokud je to tak, pak je e-shop www.zahradni-dreveny-nabytek.cz, který provozuje společnost Texim, pro vás to pravé! Firma má dlouholetou tradici prodeje a je přímým dovozcem nábytku z Asie. V této oblasti své činnosti se zaměřuje na zahradní nábytek a sestavy z již zmíněných dřevin: teaku, eukalyptu a akácie. Zakoupit lze jednotlivé kusy nebo celé zahradní sestavy, vše je skladem, u sestav navíc s dopravou zdarma.



Není pro vás e-shop a jeho informace dostačující a chcete se poradit s výběrem osobně? Kamenná prodejna se vzorkovnou zahradního nábytku se nachází v Hradci Králové.

 balkonova skladaci sestava FLORABEST
POZOR: v květnu s námi můžete soutěžit o praktickou balkonovou sestavu pro dvě osoby
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze