Rekonstrukce střechy

Okapy Lindab Rainline: dokonalé odvodnění střechy

Výrobce a prodejce stavebních komponentů Lindab je se svým populárním okapovým systémem Lindab Rainline jedničkou na českém trhu. Okapy jsou z prvotřídní švédské předlakované oceli a mají povrchovou úpravou odolnou proti korozi. Díky tomu na ně Lindab může poskytovat záruku až 30 let. Lindab Rainline – to je kvalita, bezúdržbovost, estetičnost, precizní zpracování, ucelenost systému a řada prvků s mnoha patenty pro snadnou montáž a dokonalý vzhled.


Kvalitní okapy pro studené hory i teplé nížiny
Lindab Rainline je jeden z nejoblíbenějších okapových systémů na světě. Osvědčuje se na střechách v různém prostředí: na horách i v nížinách. Vyznačuje se totiž vysokou pevností a extrémní odolností vůči vnějším vlivům. Díky množství důmyslných komponentů různých rozměrů zajistí dokonalé odvodnění střechy. Všechny prvky systému do sebe perfektně zapadají a jeho sestavení je tak snadné a rychlé. To, že se jedná o skutečně originální okapy od Lindabu, je možné si snadno ověřit: vybrané prvky systému, jako například žlabový kotlík, žlabové čelo nebo objímka svodu mají totiž na sobě jasně vyražené logo Lindab.

okapovy system Lindab Rainline je jednickou na ceskem trhu
Okapový systém Lindab Rainline je jedničkou na českém trhu

Široká nabídka odstínů s akční novinkou
Vybírat si je možno z 11 barev: od antické bílé přes cihlově červenou, borovicově zelenou a černou až po akční novinku - kávově hnědý odstín (RAL 8019), který je oproti standardní hnědé výrazně tmavší. Tato speciální akční nabídka je k dostání za cenu běžných lakovaných okapů od konkurence. Okapy na běžný dům se sedlovou střechou o délce hřebene 12 m vyjdou v kávově hnědém odstínu o celých 62 % levněji než u všech ostatních deseti stávajících barev.
barevna skala okapu Lindab Rainline
Barevná škála okapového systému Lindab Rainline

Lindab Rainline na všechny typy střech

Okapový systém Lindab Rainline má univerzální využití na střechy z různých materiálů. Hodí se například ke střešním krytinám z pálených či betonových tašek. A je samozřejmým doplňkem všech plechových střech od Lindabu: od profilovaných střešních krytin (Lindab Topline, Lindab Mega, Lindabv Ideal, Lindab Goodlock) až po drážkované krytiny, mezi nimiž díky jednoduché montáži hraje nyní prim Lindab SRP Click.

okapovy system Lindab rainline se vyborne hodi i k profilovanym stresnim krytinam
Okapový systém Lindab Rainline se výborně hodí i k profilovaným střešním krytinám

Lindab Rainline + Lindab SRP Click: ideální spojení díky snadné montáži

Popularita okapů od Lindabu tkví mimo jiné v tom, že jde o stavebnicový systém, na který není potřeba žádné speciální nářadí. Obdobné vlastnosti má i moderní falcovaná lehká střešní krytina Lindab SRP Click. Je založena na moderním způsobu spojování plechu z vysoce kvalitní švédské oceli na zacvakávací stojatou drážku. Podobá se stavebnici pro zručné kutily: jednoduše se zaklapnou lamely krytiny a práce je hotova.

Lindab Rainline + stresni krytina Lindab SRP Click
Lindab Rainline + střesní krytina Lindab SRP Click = kvalita a snadná montáž

Stejně jako u okapového systému Lindab Rainline lze volit z široké škály barev. A ještě si vybrat povrchovou úpravu Classic, Classic Mat či Elite. Krytinu pořídíte od 398 Kč/1 m2. Stejně jako u okapů Lindab Rainline na ni záruka dosahuje až 30 let. Spojení Lindab SRP Click a Lindab Rainline je zkrátka prověřená kvalita se snadnou montáží!


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze