Vytápění domu

Orosená okna a plíseň? Zbavte se jich s panely SolarVenti!

Rosí se vám doma okna? Řešíte vyskytující se plíseň, která nejenže po vizuální stránce nevypadá dobře, ale zároveň může být příčinou vašich zdravotních obtíží? Trápí vás vlhké mapy na zdech, které ničí výmalbu? A co teprve nepříjemný vzduch, který zatuchle páchne a kazí tak dojem čisté domácnosti!


Většina lidí se s těmito problémy alespoň jednou setkala. Zpravidla se jedná o neduhy starších domů a staveb, které mají tendence zadržovat v sobě vlhko a to je pak báječným prostředím pro nejrůznější plísně. Možná i vy máte v domě plíseň nebo řešíte otázku, jak se zbavit zatuchlého vzduchu.

Když větrání nestačí
Žijete-li ve starším rodinném domě, možná jste již zkusili plíseň a zatuchlé ovzduší vyřešit pomocí větrání. Spousta lidí si myslí, že když budou pravidelně a dostatečně větrat, problémy odezní samy od sebe. Jenže ne vždy pouze větrání pomůže.
Šikovným řešením nejen proti vzniku nežádoucí plísně, ale i vlhkým mapám na stěnách nebo nepříjemně vonícímu ovzduší jsou teplovzdušné solární panely SolarVenti, které se velice snadno instalují a slibují velmi dobré výsledky. Rám panelů je vyroben z eloxovaného hliníku. Panely jsou kryty nárazuvzdorným polykarbonátem, jehož odolnost je až 250-ti násobně vyšší nežli u skla a navíc disponuje o 40 % vyšší tepelnou účinností.

teplovzdusne panely SolarVenti

K čemu teplovzdušné solární panely slouží?
Teplovzdušné solární panely SolarVenti fungují na jednoduchém principu, kdy pokaždé, když začne svítit sluníčko, spustí se ventilátor. Ten je společně se solární buňkou zabudovaný uvnitř a nabízí tak bezplatný a jednoduchý provoz. Jakmile se ventilátor spustí, začne do panelu skrze perforovanou zadní stěnu nasávat venkovní čerstvý vzduch. Ten následně zahřeje a s pomocí přetlaku vhání do domu. Ohřátý vzduch pak z domu skrze ventilátory nebo netěsnosti ve stavbě vytlačí vlhký vzduch.

Čisté ovzduší a zdravější prostředí
Solární panely SolarVenti výrazně napomáhají odvětrávání. To ale není jediná výhoda, kterou se mohou pyšnit. Kromě toho, že vašemu domovu zajistí čerstvý vzduch, zbaví vás nechtěných plísní, protože panely zlikvidují podmínky potřebné pro jejich šíření. Díky tomu, že se ve zdech nebude udržovat vlhkost, zmizí i nevzhledné mapy ze stěn. Jako další výhodu lze označit fakt, že panely přispívají k temperování interiéru, jelikož do objektu vhání ohřátý vzduch a tím snižují vaše náklady vynaložené na vytápění.

teplovzdusny panel SolarVenti

Teplovzdušné solární panely SolarVenti slibují nejvyšší účinnost na trhu. Je na ně záruka trvající po dobu 5 let. Podívejte se na zkušenosti zákazníků před vámi nebo se nebojte využít možnost bezplatné konzultace, během které vám bude vše detailně vysvětleno a navrženo to nejlepší řešení právě pro váš dům.

logo SolarVenti
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze