Nové dveře

Střešní dveře pro pohodlný výstup na terasu

Střešní terasy jsou super! I ta nejmenší dodá podkrovnímu bytu novou dimenzi a otevře ho zcela novým možnostem užívání - zahradničení, grilování, slunění… Co Vás jen napadne. A to třeba i uprostřed města. Ale jak se na takovou terasu pohodlně dostat? Solara nabízí výstupy na terasu ze šikmých i plochých střech. Od jednoduchých výklopných až po luxusní odsuvné. Různá řešení střešních dveří si můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii.


Posuvné střešní dveře Solara PERSPEKTIV jsou luxusní, na míru vyráběná odsuvná střešní prosklení. Vypadají jako velká střešní okna zabudovaná na úroveň podlahy. Umožňují nejen pohodlný výstup na terasu, ale ve větším formátu či v kombinaci s pevně prosklenou částí tvoří velkorysé střešní prosklení a atraktivní designový prvek podkroví.



Konstrukčně se celé plochy prosklení odsouvají do stran nad krytinu střechy či nad pevně prosklenou část. Posuvný systém je vhodný nejen pro šikmé, ale i pro ploché střechy, které k vybudování terasy přímo vybízejí.

posuvne dvere Solara - ukazka umisteni

Velmi komfortní výstup na terasu nabízí také střešní balkonové dveře Solara OPEN. Skládají se z výklopně-kyvného střešního okna a do strany otevíravé spodní části. Jedná se o typový výrobek, který je cenově dostupný. Kromě možnosti výstupu přináší i nadstandardní prosvětlení interiéru a perfektní výhled.

Stresni dvere Solara OPEN

Pro obslužný výstup na střechu nebo do míst, kde jsou velká prostorová omezení, můžeme nabídnout střešní okna otevíravá do strany Solara SIDE či Solara KLASIK – moderní repliku kominického výlezu, která je určená pro památkově chráněné budovy.

Posuvne stresni dvere Solara PERSPEKTIV

Pokud máte možnost terasu na střeše vybudovat, vřele Vám to doporučujeme. Při práci na střechách nás často překvapí, jak krásná zákoutí se mohou leckde skrývat a jak příjemný a netradiční je pohled na město z výšky. Již více než 25 let pomáháme přetvářet zanedbané půdní prostory v luxusní a pohodlná místa pro život.

Pro více informací navštivte www.solara.cz/reference či www.facebook.com/KrasneBydleniVPodkrovi.

Ing. Kateřina Ryšánková
Solara s.r.o.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze