Dětský pokoj

Svítící klubíčka BALL-DE-SIGN rozzáří dětem pokojíček

Hledáte originální dekoraci do dětského pokoje? Přemýšlíte, jak zařídit, aby se Vaše děti už nebály usínat potmě ve svém pokojíčku a abyste měli u čeho číst pohádky? Anebo jim prostě chcete udělat radost nevšedním dárkem? Vyzkoušejte nádherná bavlněná svítící klubíčka BALL-DE-SIGN.


Když se narodí miminko
Vaši přátelé nebo příbuzní mají nový přírůstek do rodiny a Vy chcete donést ten nejoriginálnější dárek? BALL-DE-SIGN svítící bavlněná klubíčka Vám určitě pomohou vyřešit problém. Namíchejte pro miminko a jeho maminku sadu světýlek, které usnadní jak usínání holčičky nebo chlapečka a mamince noční péči o ně. A když si nejste jisti vhodnou kombinací barev, můžete využít dárkový certifikát, novopečení rodiče si tak mají možnost vybrat přesně ty barvy, které se jim hodí do pokojíčku.

chlapecky a divci pokoj

Nevšední a nadčasová dekorace pro každý interiér
Dekorace v dětském pokoji pokoje pomáhají rozvíjet dětskou fantazii a kreativitu, a proto by v něm rozhodně neměly chybět. Bohužel velká nevýhoda většiny dětských dekorací spočívá v tom, že podléhá módním vlivům. Vkus i obliba seriálových hrdinů většiny dětí je velmi nestálá, a to, co si ještě před rokem Vaše děti přály, Vás nyní nutí odstranit. To ovšem není problém svítících klubíček BALL-DE-SIGN, ty se dětem určitě ani po letech neokoukají.

svitici kilubicka

Vhodné pro děti každého věku
Svítící bavlněná klubíčka od BALL-DE-SIGN mají v podstatě neomezené možnosti použití a potěší děti od narození až po teenagerský věk. Miminka a batolata se na ně vydrží dlouho dívat a zabavit se tak nebo spokojeně usnou. Starší děti ocení kouzelnou atmosféru, kterou svítící balónky BALL-DE-SIGN dokážou vykouzlit v jejich pokoji. Ovšem největší službu prokážou balónky určitě malým školákům a předškolákům, kteří se bojí ve svém pokojíčku usínat sami potmě.

tlumene osvetleni pro usinani deti

Na fantazii záleží
Velikou výhodou je, že dekorace se prodávají nejen v barevných hotových sadách, ale můžete si je také sami namíchat a barevně tak vyladit pokojíček do posledního detailu. Na stránkách www.balldesign.cz najdete zábavný nástroj, kde si můžete online vyzkoušet různé barevné mixy a kombinace. Vybírat můžete z více než 50ti odstínů. Záleží jen na Vaší fantazii, jaký řetěz vykouzlíte. Může být vánoční, narozeninový, podzimní, holčičí, lentilkový anebo prostě Váš.

Načerpejte inspiraci

tlumene osvetleni loznice


netradicni svitici dekorace

svitici bavlnena klubicka

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze