Nová podlaha

Thermofix aneb ideální podlaha do bytu – poradíte si s výběrem?

Prostředí svého domova můžete ovlivnit již od podlahy, a to doslova. Podlaha totiž vypovídá o svém majiteli mnohé. Vybrat ji do jednotlivých místností není jednoduché, musíte zohlednit nejen její design a funkčnost, ale také čas potřebný na její úklid a pravidelnou údržbu, či náročnost využívání daného prostoru.


Podlahová krytina je tak základem, od kterého začíná tvorba útulného domova, základem, který dodá místnosti jedinečnou atmosféru a vyhoví zároveň vašim potřebám.

Podlahy fatrafloor.cz: tady si vybere každý
Kvalita, vzhled a finanční dostupnost jsou zřejmě první kritéria, která každého napadnou při výběru podlahy. Česká společnost Fatra, opírající se o svou tradici, zkušenosti a profesionalitu, myslí nejen na to, a proto má ve své nabídce luxusní typ vinylové podlahy Thermofix. Vybírat lze tento typ podlahy, lepené z dílců o různých rozměrech, z mnoha variací přírodních dekorů. Mezi nejoblíbenějšími je řada věrně imitující kresbu dřeva i se suky (kolekce Wood), kamenná dlažba (kolekce Stone) či vzhled koberec (kolekce Textil). Zájemcům se tak nabízí přes padesát různých vzorů vinylů, které jsou vzhledově k nerozeznání od skutečných materiálů, což je podpořeno i jejich vylepšenou strukturou, ověřitelnou na dotek.

podlaha Thermofix jablon svetla divoka

Jedinečnost ve vzhledu a rychlost úklidu

To však nejsou jediné přednosti vinylové podlahy Thermofix. Pánové zřejmě velmi rychle ocení technickou stránku - snadnost pokládky a také fakt, že podlaha Thermofix je vhodná i pro podlahové vytápění. Ženám jistě učaruje možnost kombinovat jednotlivé vzory a vytvářet tak vlastní, originální prvky, které místnost oživí a dodají jí osobitý vzhled.
Každý má rád, když je jeho domov útulný, panuje v něm soulad a vyrovnanost. Luxusní vinylová podlaha toto vše umí zajistit, navíc nezklame v moderním ani rustikálně zařízeném bytě.
Kdo by chtěl dnes věnovat svůj čas dlouhému úklidu? Vinylové podlahy Thermofix stačí setřít mopem a opět jsou dokonalé. A to také po stránce zdravotní, neboť výrobní technologie zaručují, že neobsahují žádná ftalátová změkčovadla.

podlaha Thermofix jasan brick

Dětské hrátky ani vlhko tuto podlahu nezničí

Kdo má děti, ví, o čem je řeč. Děti totiž dají každé podlaze pořádně zabrat, neboť většinou se jejich hry odehrávají právě tam, často bez ohledu na věk. Podlahová krytina Thermofix je v tomto případě tou nejlepší volbou. Zamezuje hlučnosti, je mimořádně odolná proti běžnému opotřebení, poškrábání, proti poškození např. po pádu hraček, působí teple a je příjemná i na dotek. Má také zvýšenou odolnost proti vlhkosti, takže není problém ji použít jako podlahovou krytinu v koupelně; dokonce ji lze uplatnit i jako obklad stěn.

podlaha Thermofix orech beleny

Další inspiraci najdete v našem showroomu.
Dekory i katalog podlah Thermofix naleznete na webových stránkách společnosti Fatra www.fatrafloor.cz.

qr kod Fatra

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze