Dekorace do bytu

Úchvatné produkty z dílny Riccardo Marzi

Představujeme nevšední, designové, originálně zpracované a přírodou inspirované bytové a kuchyňské doplňky ruční výroby pocházející z dílny italského mistra Riccardo Marzi.


Produkty této dílny se pyšní více než 30 letou tradicí a spoustou spokojených zákazníků, kteří na produktech oceňují nejen krásu, precizní zpracování a originalitu, ale především jejich využitelnost v každodenním životě.

doplnky Riccardo Marzi

V nabídce najdete talíře, mísy a servírovací podnosy různých tvarů a velikostí, svícny na čajové svíčky, designové vázy v mnoha dekorech, anebo například dech beroucí kolekci Stone, která je u našich zákazníků jednou z nejoblíbenější.

misa stone

Posledními novinkami jsou nástěnné led panely Quadriluce různých velikostí i dekorů a oblíbené bytové difuzéry.

originalni bytove diguzery

Všechny produkty se nabízejí v několika barevných dekorech, z nichž první příčky v oblíbenosti zaujímá Green dekor, Papričky a Citrus dekor.

svitidlo Cotrus dekor

Produkce společnosti  reaguje také na poslední trendy v oblasti koupelnového zařízení a rozšiřuje svou produkci i o designová umyvadla.

umyvadlo Stone

Ta jsou určena skutečně náročným zákazníkům, jež vnímají svou domácnost jako jedinečnou a rádi by ve své koupelně měli designový kousek, který nevznikl někde v sériové výrobě. Všechno nabízené zboží vzniká pod rukama úžasných lidí, které jejich práce baví a své nadšení přenáší i do svých produktů.

bytove doplnky toscana

Historie společnosti Riccardo Marzi sahá již 30 let zpátky, kdy v malé toskánské vesničce vznikly první produkty inspirované nádhernou toskánskou přírodou a dary přírody z této oblasti.

zajimavy ramecek z prirodnin

Produkty společnosti Riccardo Marzi podtrhnou váš osobitý a jedinečný styl. Skutečné originály pořídíte jen u výhradního dovozce pro český a slovenský trh www.topdesigntoscana.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze