Nová podlaha

Vinylová plovoucí podlaha na jeden CLICK

Nevíte si rady s výběrem vhodné podlahy? Jste kutil a chcete si vyzkoušet pokládku podlahy sami nebo ji přenecháte raději do rukou odborníků? Toužíte po pěkné a zároveň funkční podlaze s minimálními nároky na údržbu? Máme pro vás řešení.


Inspirujte se plovoucími vinylovými podlahami FatraClick. Pomocí patentovaného „Uniclic“ systému je instalace podlahy velice jednoduchá, její snadnou pokládku na jeden „click“ tak zvládne každý.

podlaha Fatra Click

Obecně uznávaný zacvakávací systém je uživatelsky velmi příjemný a rychlý. Jednoduše zacvaknete jednotlivé palubky do sebe. V případě, že budete chtít podlahu předělat, snadno ji vyjmete a přemístíte. Instalace je opravdu lehká a hravě si poradíte například s rohy místnosti či prostory pod topením. Výsledkem je dokonale rovná podlaha bez výškových rozdílů. Pokud tedy rádi často měníte interiér, je snadná výměna podlahy FatraClick pro vás tím pravým řešením, navíc můžete vybírat z široké řady zajímavých dezénů.

Vinylova podlaha Fatra Click

Kolekce FatraClick obsahuje 20 originálních vzorů, které jsou inspirovány dřevinami z celého světa. Dezén je k nerozeznání od přírodního dřeva, nejen na pohled, ale i na dotyk. Struktura podlahové krytiny FatraClick věrně imituje kresbu dřeva i se suky. Vybírat můžete ze širokého barevného spektra, od světle béžové, přes cappuccino, či odstíny šedé až k tmavě hnědé barvě. Je tedy na vás, jakou si vyberete podlahu a jak ji sladíte s interiérem, zda zvolíte spíše tmavé barvy jako Dub černý či Ořech francouzský nebo naopak světlé tóny Dubu sametového či Kaštanu běleného. A pokud vás časem barva interiéru a podlahy omrzí, snadno si
vyměníte tmavou podlahu za světlou a opačně.



Jistě oceníte i další vlastnosti, jako je snadná údržba a časová nenáročnost úklidu podlahy. Stačí ji pouze setřít mopem a je hotovo. Podlahy FatraClick jsou vysoce odolné proti opotřebení a poškrábání. Slouží jako vynikající zvuková izolace. Mají antibakteriální povrchovou úpravu a lze je položit i na podlahové topení.
Další inspirace na vás čeká ve virtuálním showroomu léty prověřeného českého výrobce podlahových krytin Fatra.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze