Dekorace do bytu

Vkusné dekorace a bytové doplňky pro každý interiér

Kdo zařizuje byt, dobře ví, že atmosféru domova tvoří s citem vybrané a sladěné bytové doplňky. Avšak i staršímu bydlení prospěje pár nových dekorací, nebo kuchyňských potřeb. Cedr Grup je výhradním dovozcem velmi širokého sortimentu dekorací a bytových doplňků pro Českou a Slovenskou republiku, provozuje také e-shop, kde zbží nakoupíte pohodlně.


Za vším hledej ženu
O tom, jak domov vypadá, rozhoduje většinou žena, a proto výběr dekorací a doplňků bývá její doménou. Muži vnímají celek, ženy detaily. Proto hlavně ženám vychází vstříc společnost Cedr svou nabídkou doplňků v originálním minimalistickém stylu, a jak zjistíte při prohlídce sortimentu, i unikátními dekoracemi.
Maloobchodních prodejen má Cedr několik: najdete převážně pražské prodejny SUPERSTORE v OC DBK Budějovická, Praha 4, HOME 4 v OC EUROPARK, Praha 10. Vstřícný personál prodejen vám dobře poradí s výběrem, pokud budete váhat nad některým doplňkem do bytu, zde je opravdu z čeho vybírat.

cajovy servis

Do pokojů, na terasu i do kuchyně
Nejen bytové doplňky jako stojany na časopisy, vázy, ozdobné květináče na rostliny (ale také umělé květiny) a mísy na ovoce či dekorativní drobnosti, nebo hodiny, i kvalitní bytový textil najdete v prodejnách. V nabídce jsou i různé koberce a koberečky, předložky, deky a ozdobné polštáře na sedačky, a když přidáte pár úložných boxů, bude váš obývací pokoj vždycky útulný a uklizený.

bytovy textil

V sortimentu najdete také osvětlení venkovní, bytové, potřeby pro stolování v zahradě a kuchyni, ubrusy a prostírání, prostě vše, co patří k modernímu bydlení. Drobný nábytek jako jsou různé stolky a poličky dobře ladí jak s novým, tak i starším vybavením bytu, a budete-li hledat doplňky do koupelny, nezklamete se ani v tomto případě a určitě si vyberete.

doplnky do koupelny

Sváteční doplňky a dekorace
Výzdoba domova na velikonoční a vánoční svátky je u nás milou tradicí. Jak k jarním, tak zimním svátkům mají prodejny i e-shop širokou nabídku dekorací na stůl i do oken. Blíží se Vánoce, a proto už nyní můžete vybírat z mnoha druhů svícnů (skleněné, keramické, kovové, dřevěné), vánočních závěsů do oken, samolepek na sklo i nespočetných druhů vánočních ozdob. Etažéry na pečivo a kulaté podnosy jsou elegantní ozdobou každého svátečního stolu.

etazer

Dárky pro dospělé i pro děti
Originální vkusný dárek potěší vždycky, a pokud je i radost jej vybírat, potěší dvojnásob. Drobnostmi převážně značky NICI jsou klíčenky, peněženky, pouzdra na mobil nebo pěkné skleničky určitě potěšíte dospěláky. Pro menší děti jsou připraveny hračky z různých materiálů, plyšová stvoření a kreslící potřeby. Starším vybírejte z batohů, tašek, zajímavých přívěsků a školních potřeb.

darky pro deti

Jak vidíte, z tak obrovské nabídky e-shopu www.cedr.cz vyberete dárky pro všechny a navíc, při objednávkách nad tisíc pět set korun Vám nebude účtována přeprava.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze