Rekonstrukce střechy

Vše a ještě více o střešních taškách TERRAN

Vybíráte novou střechu nebo plánujete rekonstrukci a potřebujete poradit? Mezi oblíbené patří v posledních letech střešní krytiny TERRAN, které nabízí široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů, výborné služby a jako jediné mezi výrobci betonových střešních krytin až 50 letou záruku.


V sortimentu najdete hned pět typů střešních tašek - Synus, Danubia, Coppo, Rundo, Zenit. Mezi nimi si každý určitě najde to své. Synus je svojí váhou a elegantním tvarem nejlepší volbou při rekonstrukci střechy. Produktová linie Danubia představuje klasický produkt, který svými měkkými liniemi ideálně zapadá do české přírody a krajiny. Produktová linie Coppo svými barevnými odstíny a tvary připomíná náladu zemí Středomoří a její dynamické linie a inspirativní barevné kombinace tašek zapůjčí vašemu domu tvůrčí a originální vzhled. Bobrovka Rundo je symbolem snadno použitelné a vysoce estetické tašky s nádechem tradice, ale vyrobené plně dle požadavků současné doby. Pátá řada - Zenit - představuje moderní plochou tašku, jejíž design byl inspirován současnými inovativními trendy.

stresni krytina Terran

Atraktivní je i pestrá barevná škála, od klasických barevných odstínů k moderním motivům. Estetické účinky barev zesilují i povrchové úpravy - speciální povrchová úprava COLORSYSTEM, zabezpečující trvalou stálost barev a lesk tašek nebo povrchová úprava nejvyšší kvality EVO, díky které mají střešní tašky TERRAN výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný. Barvy a tóny střešní krytiny jsou při použití povrchové úpravy COLORSYSTEM hlubší a živější - bez ohledu na základní barvu tašek. Dlouhotrvající ochrana barev zachová tóny barev a jejich intenzitu. Kvůli samočistícímu povrchu střecha zůstává čistší a výrazně lépe odolá UV záření. A u technologie EVO je samozřejmostí vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a mechu. Taška s touto povrchovou úpravou nenasákne vodou, má mimořádně dlouhou životnost a estetický lesk.

Stovky tisíc spokojených zákazníků si tyto tašky vybrali i díky vynikající úrovni služeb a doplňkových výrobků pro vytvoření kompletního střešního systému. Ceny jsou dostupné - základní tašky dostanete již od 21, 50 Kč/ kus bez DPH, zajímavé jsou i bezplatné služby - zdarma výpočet spotřeby materiálu, zdarma dovoz střešních tašek a doplňkových výrobků na místo stavby a nabídka nezálohovaných palet – nemusíte je vracet a bez navýšení ceny si je můžete ponechat.

stresni krytina Terran

Oceníte i širokou síť prodejců, ohleduplnost k životnímu prostředí a nejmodernější technologie - současná výrobní technologie použitá v našem závodě patří mezi nejvyspělejší v Evropě. A bonus navíc - 50 letá záruka na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost je mezi výrobci betonových střešních krytin opravdu jedinečná.

Další informace o betonové střešní krytině TERRAN najdete na www.terran.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze