Nové dveře

Vstupní plastové dveře aneb moderní řešení pro bezpečí a pohodlí domova

Říká se, že vchodové dveře jsou vizitkou nejen domu, ale především jeho majitele. Ano, první pohled na vstup domu určitě vypovídá hodně, ale je vzhled vstupních dveří skutečně to nejpodstatnější?


Vchodové dveře se dnes na trhu nabízejí v mnoha variantách, ať se již jedná o materiál, barvu, kvalitu, provedení, ceny či termíny dodání. Vždy je ale dobré jít za zkušeností, tradicí a osvědčeným výrobcem, který kromě špičkové kvality a služeb nabízí i něco navíc. Tak jako firma LD OKNA, která ke svým zákazníkům přistupuje individuálně a poskytuje i bezplatné poradenství ohledně optimálního výběru dveří a následné zpracování cenové kalkulace. Navíc má zákazník do společnosti všude blízko, nejen přes webové stránky, ale také osobně, díky síti vlastních poboček v klíčových městech jihozápadních a středních Čech.

plne vchodove dvere se sklenenou stenou

Stěžejními produkty společnosti jsou, již od roku 1992, dřevěná a plastová okna, dveře a zimní zahrady ze dřeva, hliníku a plastu. Žádaným artiklem jsou pak právě plastové vstupní dveře, které splňují vysoké nároky na kvalitu i funkčnost, mohou mít libovolný tvar i barvu, je možné je vyrobit v jednokřídlém i dvoukřídlém provedení a spolehlivě zabezpečí vstup do domu. Přesně podle přání a potřeb zákazníka.

sklenene vchodove dvere

Tyto vstupní dveře umožňují také harmonické sladění s ostatními prvky domu. Zvolit lze barvu a dekor, dveře plné nebo se skleněnými výplněmi a s předsazenou výplní ať již jednostranně či oboustranně. Ta poskytuje dokonalý estetický vzhled, neboť povrch výplně perfektně lícuje s dveřním rámem.

plastove vchodove dvere

Vzhled, tedy osobité designové provedení (včetně nevšedních, jako např. dekor betonu), je samozřejmě důležitý, ale je to jeden z elementů, který stojí za úspěchem těchto plastových dveří. Použité špičkové vrstvené materiály a vícekomorové plastové profily a vyztužené statickými ocelovými, nebo hliníkovými profily dodávají dveřím pevnost, stabilitu a majiteli i reálný pocit bezpečí a soukromí vlastního domova. Ten je navíc navýšen i za pomoci použitého 5bodového kování na principu bezpečnostních IS čepů.

Příjemnou nadhodnotou, komfortem, kterou lze navíc zvolit, pak můžeme nazvat vyhřívané dveřní madlo, dálkové ovládání nebo odemykání na otisk prstu.

logo LDOKNA

Jak je tedy vidět, dveře od české firmy LD OKNA mohou být nejen trvalou součástí domu, ale také vaší skvělou vizitkou!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze