Nová podlaha

Woodplastic: Dokonalá česká terasa se zárukou

Už se vám někdy stalo, že jste stáli na terase před domem a museli jste se ohnout a sáhnout si, zda máte pod nohama dřevo nebo jeho alternativu? Pokud ano, pak jste se zřejmě seznámili s výrobky české společnosti WPC - WOODPLASTIC a.s.


Dřevoplastové terasy Woodplastic jsou v podstatě terasami na celý život, vynikají kvalitou a extrémně dlouhou životností. Vyrobeny jsou z tzv. WPC materiálu (kompozitní materiál na bázi dřeva a plastového polymeru), jehož hlavní předností je neskutečná podobnost s pravým dřevem a zároveň odstranění negativních elementů jako jsou hniloby a plísně dřeva, možnost napadení hmyzem, kroucení, nerovnosti, tvorba třísek, barevná nestálost či různé změny v důsledku působení rozdílných vlivů počasí. Na tento typ terasové podlahy je poskytována záruka 25 let a to svědčí o mnohém.

WPC terasy

WPC terasy jsou vhodným řešením nejen pro venkovní posezení, ale bez obav se tato terasová prkna mohou použít i k bazénům a vířivkám. Příjemný nášlapný povrch je výjimečně odolný (neškodí mu ani slaná voda) a navíc také protiskluzový a hygienicky nezávadný, což všichni ocení, zvlášť pak rodiče věčně běhajících a rozdováděných dětí. Plusem je také fakt, že se jedná o ekologický recyklovatelný výrobek.

WPC terasova prkna

Majitelé WPC teras často vyzdvihují skutečnost, že prkna jsou téměř bezúdržbová. Není třeba se o ně nijak mimořádně starat, natírat je nebo mořit. Stačí z nich případné nečistoty pouze smýt vodou. Předností je také možnost volby z mnoha barevných variant a vzorů.

Ne každý produkt vyrobený z WPC materiálu je však automaticky zárukou kvality. Vybírejte proto pečlivě a vždy si ověřte výrobce. A nemusí jít vždy jen o terasová prkna. WPC materiál se využívá i pro ploty, obložení schodů, zahradní nábytek apod. Pokud zvolíte výrobky WPC – WOODPLASTIC a.s. chybu neuděláte, jsou prověřené a vyráběné podle americké licence Strandex.

vzorkovna WPC podlah

V terasových centrech se o vlastnostech a vysoké kvalitě můžete přesvědčit osobně. Největší terasové a plotové centrum na Moravě pak najdete ve společnosti Art Bazény s.r.o. v Nebovidech nedaleko Brna. Zdejší venkovní areál nabízí přehled teras Woodplastic a dalších produktů učených pro zahradu, ale i bazény a řešení pro vzájemné užití různých doplňků, aby požitek z vaší terasy nebo zahrady byl co nejlepší.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze