Soutež
Adventní soutěž o produkty Russell Hobbs
Dnes chodí Mikuláš a přináší radost a dárky malým i velkým. I my jsme se rozhodli, že našim čtenářům nadělíme radost a proto jsme ve spolupráci se značkou Russell Hobbs připravili soutěž o zajímavé ceny z řady FIESTA.

soutez Russell Hobbs

A na jaké ceny se můžete těšit?

Přístroj na přípravu sladkého pečiva FIESTA v hodnotě 1.749,- Kč
S tímto pomocníkem snadno připravíte několik variant sladkého pečiva jako např. vafle, donuty, lívanečky apod., a to díky třem vyměnitelným plotnám. Manipulace i čištění je velmi snadná a jistě si tento přístroj zamilujete.

pristroj na pripravu sladkeho peciva FIESTA

Palačinkovač z řady FIESTA v hodnotě 1.199,- Kč

Tento přístroj usnadní všem milovníkům sladkých a slaných palačinek jejich přípravu, která je díky němu nejen snadná, ale také rychlá a zdravá. Není totiž potřeba téměř žádného oleje či tuku.

palacinkovac FIESTA

Popcornovač FIESTA v hodnotě 879,- Kč
Milujete popcorn? Neumíte si představit jediný filmový večer bez této pochoutky? Potom musíte mít tento úžasný přístroj, který dokáže připravit popcorn bez tuku a přepálení. Dopřejete si tak čerstvý zdravý popcorn kdykoliv a bez výčitek, že přiberete.

popcornovac FIESTA

Chcete vyhrát?
Neváhejte a zapojte se do soutěže, která potrvá do 17.12., a jeden z těchto skvělých kuchyňských pomocníků může být váš. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku. Přístroj na výrobu sladkého pečiva získá ten, kdo odpoví jako 150. v pořadí, palačinkovač čeká na 300. správně odpovídajícího a popcornovač je připraven pro 450. soutěžícího.

Správnou odpověď hledejte na stránkách Russell Hobbs.


Kolik kuchyňských pomocníků nabízí řada FIESTA?





Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze