Soutež
Soutěžte s Russell Hobbs o šikovné žehličky a žehlení vás rázem bude bavit!
Žehlení prádla je pro většinu z nás nepříjemnou a neoblíbenou činností, kterou často odkládáme a následně jsme překvapení, když u prkna s žehličkou v ruce strávíme i několik hodin. Jen málokterá hospodyňka si dobrovolně nastřádá koš plný zmačkaného prádla jen proto, aby mohla stát celé odpoledne u prkna.

zehlicka Russell Hobbs

A co vy? Také nemáte žehlení zrovna v lásce? My ale víme, jak to změnit, a věřte, že to půjde samo! Právě teď můžete s Russell Hobbs soutěžit o 3 šikovné žehličky, s nimiž si žehlení rázem začnete užívat! Zapomeňte na dlouhé hodiny strávené žehlením, dejte sbohem žehličkám, které svou práci neodváděly na 100 % a zkuste štěstěnu. Možná se právě vy stanete jedním ze tří šťastných výherců, které díky nové žehličce začne žehlení prádla bavit!

Podívejte se, o jaké tři lákavé výhry můžete soutěžit: 

zehlicka Impact

Žehlička na prádlo Impact 24650-56
Už se vám někdy stalo, že vám díky nepozornosti nebo nešikovnosti žehlička spadla na zem a vy jste ji museli vyhodit? Upřímně, komu z nás se to alespoň jednou nepovedlo, že? S žehličkou na prádlo Impact se podobných scénářů obávat nemusíte! Je totiž opatřena pogumovaným povrchem Dura Coat, který zmírňuje náraz a vlny odráží směrem ven. Pyšní se i keramickou žehlící plochou, která zajišťuje snadné klouzání po oděvu a rovnoměrné rozvádění páry po celém povrchu. Díky speciálně vytvarované špičce nebude ani žehlení košil noční můra… hravě se dostane i mezi knoflíčky nebo mezi jiná hůře dostupná místa.

zehlicka Power Steam Ultra

Žehlička na prádlo Power Steam Ultra 20630-56

Žehlička na prádlo Power Steam Ultra je ideální volbou pro všechny, které žehlení nebaví - tenhle kousek vás totiž přiměje okamžitě změnit názor! Disponuje příkonem 3100W a dokáže se ohřát až o 15 % rychleji nežli jiné napařovací žehličky značky Russell Hobbs. I tato žehlička vás potěší keramickou žehlicí plochou, díky které bude žehlení jednodušší a pro vás pohodlnější. Díky vysokému parnímu rázu si hravě poradí i s tvrdšími a hůře poddajnými tkaninami, jako je například džínovina. Vertikální napařování vám umožní žehlit i pověšené záclony či závěsy. To zní dobře, nemyslíte?

zehlicka Steamglide

Žehlička na prádlo Steamglide 23060-56
Výkonná a přesto cenově dostupná… to je žehlička na prádlo Steamglide, kterou si okamžitě zamilujete. Může se pyšnit žehlicí plochou vyrobenou z nerezové oceli a díky výkonnému parnímu rázu o hodnotě 90 g si dokáže poradit i s pevnějšími tkaninami. Další předností této žehličky je funkce Anti drip, která zabraňuje nežádoucímu odkapávání vody z žehličky. Určitě oceníte funkci samočištění, která žehličku hravě zbaví vodního kamene a tím výrazně prodlouží její životnost. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je jen třešničkou na dortu.

Tak co říkáte? Chtěli byste si žehlení konečně užívat?
V tom případě neváhejte a zapojte se do soutěže! Žehličku Impact získá 100. soutěžící, žehličku Power Steam Ultra 200. soutěžící a žehličku Steamglide. Podmínkou samozřejmě je správná odpověď na soutěžní otázku.


Správnou odpověď hledejte na stránkách Russell Hobbs.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!


Jak silným parním rázem disponuje žehlička Power Steam Ultra?





Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze