Soutež
VYHRAJTE PRAKTICKÉ ZÁBRANY TRUHLÍKŮ PRO VÁŠ DŮM!
Firma Dastech s.r.o. je výhradním zastoupením zavedených německých společností Dieda, Vormann, Raipolen, Brinck. Klade důraz na kvalitní výrobky, služby a servis zákazníkům. Nabízí pro český a slovenský trh široký sortiment stavebnicového zábradlí pro interiéry, balkóny, terasy, francouzská okna nebo do zahrad, určené pro vlastní montáž nebo s dodávkou na klíč.

nerezove zabradli a drzak na truhlik

Firma Dastech s.r.o. se pyšní také vlastními produkty a vývojem zajímavých novinek pro dům i zahradu. V poslední době byly úspěšně uvedeny na trh ZÁBRANY KVĚTINOVÝCH TRUHLÍKŮ. V sortimentu Dastech rovněž najdeme nejširší nabídku madel do panelových domů - včetně odborné montáže, stavební kování Vormann - bednové kování, konzoly, řetízky a lanka, spoje na dřevo či panty a trubkové spoje Brinck.

zajisteni truhliku proti padu z okna

Hodila by se Vám zábrana truhlíků na okna, která vyřeší bezpečnost Vašich květin i kolemjdoucích? Zodpovězte správně naši soutěžní otázku a můžete získat zábrany květinových truhlíků dle Vašeho výběru!

Zábrany květinových truhlíků pro tři z Vás!

Pokud správně odpovíte, zábrana květinových truhlíků v provedení dle Vaší potřeby ve výši 500 Kč, 1000 Kč nebo 3000 Kč může být Vaše! Tak neváhejte a odpovídejte! Vyhrává první, stý a tří stý první soutěžící, který pošle správnou odpověď.
Soutěžit můžete v období 20.5. - 19.6.2015.

zabrana truhliku

Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte na stránkách www.obchodprobydleni.cz, www.madlapropanelovedomy.cz nebo www.zabradli.cz. Přejeme Vám mnoho štěstí!


Kdo je výrobcem stavebnicového systému zábradlí?





Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze