Úvod

Bytový textil je nejen praktický, ale především zkrášlí každý domov

Postavili jste nebo zrekonstruovali dům, koupili byt a teď přemýšlíte jak a čím ho zařídit, doplnit, zútulnit? Domácí atmosféru je možné navodit mnoha způsoby, ale pokud hledáte jednoduchou cestu, vsaďte na originální bytový textil.


Stačí detail a prostor získá novou tvář
Bytový textil je dnes nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Skrývat se pod tímto pojmem může mnohé: deky, polštáře a povlaky, ručníky a osušky, koberce a rohožky, plyšáci dekorativní i pro potěšení, prostírání, ubrusy a další drobné textilní doplňky do kuchyně či koupelny.

rucniky

Záleží jen na vás, zda svůj domov doplníte o běžné kousky, nebo se pokusíte nalézt nějaké kvalitní, zajímavé a stylové. Takové, jaké můžete objevit u společnosti Triva, přímého dovozce textilu, který klade důraz na kvalitu, příznivou cenu a celkovou spokojenost zákazníků.

hackovany ubrus

Textil, který si zamilujete
Bytový textil nemusí být vždy výrazný a kontrastní, i když pokoji pak dominuje a upoutává pozornost, někdy se vyplatí zvolit ladění tón v tónu, nebo decentní barvy. Chcete oživit již okoukaný gauč nebo sedací pohovku? Vyberte si nový přehoz, nadýchané a měkké podhlavníky či polštáře, nebo jen jednoduše vyměňte povlaky na polštářky… a hned uvidíte tu změnu!

venkovsky povlak na polstarek

Interiér pokoje se i touto maličkostí zdárně promění. Nezastupitelné jsou pak deky. Ty oceníte v každé, moderní i tradiční, domácnosti. Deky mohou posloužit jako originální bytový doplněk a zastávat třeba funkci přehozu, ale nejvíce je budete milovat v zimních chladných okamžicích, kdy se pod ně schoulíte a necháte se zahřívat. Příjemným teplým společníkem mohou být i při večerním sledování televize, zvlášť pokud si vyberete hebký materiál s vysokou hřejivostí… třeba deku s beránkem.

hrejiva deka

Dopřejte změnu sobě i svému domovu
Zpestřete si tedy život a zútulněte si interiér drobnými doplňky a bytovým textilem. V nabídce internetového obchodu společnosti Triva naleznete inspiraci a velký výběr možností, stylové zboží za skvělé ceny a zaručenu máte i rychlost doručení, neboť téměř veškeré zboží je skladem a tudíž odesílané bez dlouhého čekání.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze