Úvod

Infrasauna je oáza zdraví

Zdravé tělo, krásná pleť i svěží mysl. K tomu všemu vám pomůže pravidelné infrasaunování. Infrasauny mají totiž prokazatelné léčivé účinky na fyzičku i psychiku a hravě tak zastoupí salóny krásy, lékaře i psychology.


Základem infrasauny jsou speciální zářiče, které vysílají infračervené paprsky. Ty přitom neohřívají vzduch v místnosti, ale podobně jako slunce prohřívají přímo vaše tělo. Pronikají do tkáně až do hloubky 4 centimetrů, takže se dostanou rovnou ke zdroji vaší bolesti. Uvolní tak třeba napjaté svaly, ztuhlé klouby a pomůžou i proti bolesti zad.

infrazarice v saune

Kompletní detoxikace těla
V infrasauně je teplota jen okolo 30-60 °C. Nemusí se jí tak bát ani lidé se srdečními problémy, kteří do klasické finské sauny kvůli velkému horku nemohou. Nižší teploty totiž nezatěžují organismus a pomáhají detoxikovat tělo šetrně a zároveň účinně.
Spolu s potem totiž nevyplavíte jen vodu jako u klasického saunování, ale i cholesterol a tuky. Díky infrasauně budete mít odcvičeno. Za 30 minut v horké místnosti spálíte až 600 kalorií.

infrakabina

Zbavte se celulitidy i akné
Pokud vás trápí akné, dopřejte si relaxaci pod infrapaprsky pravidelně. Zahříváním tkání se zvyšuje krevní oběh a pokožka se prokrvuje. Pocení ji přitom zbavuje škodlivin a čistí póry. Infrasauna je také zaručeným receptem i na vážnější kožní problémy. Zbaví vás kopřivky, ekzémů a dokonce celulitidy.

ovladac infrasauny

Nejen oáza zdraví, ale i klidu
Infrasaunování nepůsobí blahodárně jen na vaše tělo, ale hýčká i vaši psychiku. Půlhodinka pod infračervenými paprsky denně dělá hotové zázraky. Nabije vás energií, zbaví únavy i bolesti hlavy. Pobyt v infrasauně zároveň stimuluje i produkci endorfinů. Díky hormonům štěstí budete ze sauny odcházet plní sil a dobré nálady. Abyste si mohli příjemný zážitek zopakovat, kdykoli budete chtít, pořiďte si infrasaunu domů. Česká firma SaunaSystem vám ji postaví přímo na míru. Stačí vám na ni přitom jen 1 m2.

logo saunasystem
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze