Úvod

Držáky na truhlíky ochrání Vaše rostliny

Také Vám vloni bouřka poničila skoro všechny muškáty, anebo jiné truhlíkové rostliny? Nedejte bouřce letos šanci a ochraňte své zelené bohatství. Držáky na truhlíky Vám pomohou.


Přítel pro Vaše rostliny
Ne nadarmo se říká, že přítel je ten, kdo Vás podrží, když je potřeba. Držáky na truhlíky podrží truhlíky včetně jejich živého obsahu bezpečně na svém místě, i když bude foukat silný vítr, anebo řádit ničivá bouřka. Někdy mohou být rostliny tak přerostlé, že z truhlíků přepadnou, aniž by jim v tom musely nutně pomáhat rozmary počasí. Pokud tedy chcete své rostliny, stejně jako obaly, ochránit, pořiďte jim držáky na truhlíky. 

               

Ozdoba Vaší fasády
Vybrat si můžete z mnoha typů okenních držáků a ochran proti spadnutí truhlíku, které se postarají o to, aby byly Vaše rostliny, stejně jako lidé, kteří pod nimi procházejí, v bezpečí. Vyrábějí se obvykle z kovů a existují různé druhy a jejich provedení. Kromě toho, že jsou držáky užitečné, mají ještě jednu dobrou vlastnost, a to, že dokážou zkrášlit vzhled Vaší domovní fasády. Velké oblibě se těší držáky na truhlíky z ohýbaného kovu, které jsou vlastně takovým malým uměleckým dílem mistrů kovářů. Modernímu domu ovšem sluší spíše držáky s jednoduchým designem.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze