Úvod

Střešní krytina Terran se zárukou 50 let

Společnost Mediterran CZ s.r.o., dodavatel betonové střešní krytiny značky Terran, přináší svým zákazníkům jedinečný dárek. Od 1. července 2015 poskytuje na všechny své betonové výrobky prodlouženou záruku až 50 let.


Výběr střešní krytiny představuje při rekonstrukci domu i v případě novostaveb jedno z nejdůležitějších rozhodnutí. Je třeba dbát nejen na její vzhled, ale především na kvalitní vyhotovení a další vlastnosti, které předurčují její dlouhou životnost a pohodlné používání. Jednou z nich je i délka záruky.

tmava betonova krytina

Jedinečná záruka
V případě skládané střešní krytiny se stala standartem 30tiletá záruka. Společnost Mediterran se však rozhodla délku záruky poskytované na svých betonových výrobcích prodloužit až na 50 let. Po modernizaci technologií ve všech třech výrobních závodech, které dosahují nejvyšší světovou úroveň, se následně společnost rozhodla zavést záruku 50 let, která je v segmentu betonových střešních krytin nejvyšší na domácím trhu.

cervenohneda betonova strecha

První na trhu
Společnost Mediterran, je první výrobce betonové krytiny, který poskytuje na svoje výrobky záruku 50 let. Tímto krokem chceme ukázat, že naše výrobky splňují přísná kritéria kvality a mohou se porovnávat s jakýmikoliv produkty určenými na zastřešení budov. Vysoká záruka je důkazem pro všechny potencionální zákazníky, že betonová střešní krytina značky Terran splňuje nejvyšší kritéria, a proto může její výrobce poskytnout na všechny betonové výrobky ze svého portfolia až o 20 let delší záruku, než běžně poskytují jiní výrobci. Záruka se vztahuje na mrazuvzdornost, přesnost rozměrů (stálost tvaru) a neprosákavost.


www.mediterrancz.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze