Úvod

Dokonalý komfort sauny na míru

Domácí saunování se v posledních letech stalo oblíbeným trendem moderního bydlení. Pořízením vlastní sauny získáme možnost, jak si příjemně odpočinout a dobít energii, kdykoli potřebujeme, a zároveň si stylově dotvoříme svůj interiér. Dřevěné sauny Dyntar jsou chloubou každého bydlení.


Novinkou největšího českého výrobce saun na míru s tradicí již od roku 1991, Dyntar, spol. s r.o., je sauna Mayo, která si svým dokonalým řemeslným zpracováním a nadčasovým designem získala sympatie stovek návštěvníků veletrhu FOR ARCH.
Byli jsme zvědaví, čím absolutní novinka pro sezónu 2014/2015 tolik zaujala široké publikum, a proto jsme si saunu podrobně prohlédli. Nejvíce jsme ocenili originální pojetí – čtverhranou dřevěnou kabinu s částečným prosklením a futuristickým nádechem. Svým nevšedním vzhledem je sauna Mayo zajímavá především pro zákazníky, kteří ocení design šitý přímo na míru. Ti si pak mohou vybrat ze dvou velikostních variant v závislosti na svých prostorových možnostech a počtu osob.

sauna Mayo

Ergnonomie a dokonalé funkce originálního konceptu sauny Vizio
Komfort a design šitý přímo na míru rovněž nabízí ergonomická a dokonale funkční sauna Vizio. Organické linie této krásné kabiny se dokážou plně přizpůsobit všem polohám našeho těla. Právě při saunování jakožto relaxační činnosti je pohodlí neobyčejně důležité, zaujetí vhodné polohy má pochopitelně svůj význam i ze zdravotního hlediska.

sauna Vizio

Doplňky pro více komfortu
Ke zvýšení komfortu a tím i zážitku z celého saunového obřadu významně přispívají saunové doplňky. Také v tomto oboru je společnost Dyntar uznávaným specialistou. Milovníci saunování si mohou v internetovém obchodě Saunapoint vybrat z bohaté nabídky příslušenství a doplňků. Od saunových kamen, přes polévací vědra, vůně či teploměry, až po saunový nábytek.
relaxacni lehatko Organic
Náš tip: Zvažte pořízení relaxačního lehátka Organic, které je zárukou pohodlného a nerušeného odpočinku v sauně.

Jestliže se nespokojíte s privátní saunovou kabinou, ale toužíte po vlastním wellness, můžete si zde rovněž vybrat ze sortimentu vířivých van a dalších produktů.
Více o sortimentu Dyntar najdete na stránkách www.dyntar.cz nebo v některém z předváděcích center Sauny Praha, Sauny Brno nebo Sauny Vitiněves.

                                      logo Dyntar
Tak nezapomeňte, pokud máte domácí saunu, nepřízeň počasí Vám den nezkazí!

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze