Úvod

Dopřejte si spánek králů na anglické posteli

Vybíráte nový nábytek a chcete opravdu něco luxusního, co podtrhne váš životní styl? Začněte ložnicí a třeba postelí, na které spali králové nebo vyšší šlechta. Současná nabídka ručně vyráběných luxusních postelí britské společnosti Hypnos, která je zárukou kvality a stability, přináší nové varianty jak skloubit královský anglický styl s dokonalým pohodlím.


Zkušenosti jsou zárukou kvality
Není nad pocit úlevy, bezpečí a pohodlí domova navíc umocněný pohledem na anglickou krásu, ručně vyrábené luxusní postele Hypnos sází nejen na vkus, ale také potřebný komfort a kvalitní spánek. Všechny postele jsou navržené tak, aby eliminovaly všechny nepříznivé vlivy, které umí spánek nepříjemně narušit a zajišťují tak plnohodnotný a zdravý spánek. Z tohoto důvodu se používají k výrobě luxusních postelí pouze ty nejlepší přírodní materiály jako je britská vlna, kašmír, hedvábí, koňské žíně a alpaka. Potahy jsou šité z měkké prodyšné vrstvy britské vlny a belgického damašku napuštěného stříbrem, boční prošití postele dodává dostatečnou pevnost a originální styl.

kontinentalni postele Hypnos

Luxusní postele Hypnos se mohou pochlubit tím, že se jedná o nejpohodlnější kontinentální postele na světě. Výrobce je držitelem titulu „Královských zásluh“, které uděluje královna Alžběta II. Britská královská rodina používá postele Hypnos ve svých sídlech včetně Buckinghamského paláce.

                             logo HYPNOS

Soul Home
Nenabízí jen zmíněné anglické královské postele, ale také širokou řadu novoklasického nábytku. Zachovává si původní tvary a přitom splňuje požadavky současné doby. Jednotlivé kolekce představují kopie původního nábytku a doplňků za použití kvalitních materiálů. Pokud dáváte přednost stylu art deco, vintage, industry nebo rustikálnímu nábytku, je to ta pravá volba pro váš domov.

konzolove stoly art deco

Kvalitu ocení i hotely

Nábytek společnosti Soul Home není určený výhradně do domácnosti, ale specializuje se také na hotely, kluby i restaurace. K dispozici má více než 100 druhů barevných potahových látek, ze kterých si vybere skutečně každý.

Praktické originální doplňky

K luxusnímu nábytku patří také vhodné doplňky. Konzolové a odkládací stoly jsou nejen moderní, ale velmi dobře skladné, funkční a dotváří styl pokoje. Navíc jsou bezkonkurenčně elegantní. Společnost nabízí konzolový stůl ve stylu art deco v minimalistickém pojetí. Tento kousek nábytku má široké uplatnění, takže praktické využití nalezne jak v ložnici, tak v obývacím pokoji, předsíni, případně i v koupelně.
Velmi často se zapomíná na zrcadla, bez kterých se většina z nás neobejde. Společnost Hypnos nabízí širokou škálu zrcadel ve stylu art deco, klasika, minimalizmus nebo moderna, která umí vhodně dotvořit interiér domácnosti nebo hotelů.

moderni zrcadlo

Objevte krásu elegantních stolních svítídel a křišťálových lustrů, které společně s ostatními doplňky tvoří dokonalou souhru elegance a krásy. Kombinace krystalů a LED osvětlovací techniky vytváří zajímavé teplé odstíny a dodávají místnosti nádech nadčasové elegance.

kristalove moderni lustry

Vrací se móda jídelních stolů
Elegantní, bytelné a přitom plně funkční jsou rustikální dubové jídelní stoly s čalouněnými židlemi. Sestavit jídelnu snů, si můžete zcela sami třeba právě z dubového masivu ve stylu francouzského Provance. Na výběr je ale také strohý průmyslový design, který je v současné době velmi žádaný. Rustikální nábytek je možné umístit i do modernějšího stylu bydlení ve stylu loft.

luxusni rustikalni nabytek

Soul Home – Hypnos Concept Store
Korunní 1284/54, Praha 2
tel: +420 223 001 399
e-mail: info@soulhome.cz
www.soulhome.cz
www.postele-hypnos.cz

                                  logo SOUL HOME
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze