Úvod

Dvě novinky pro drobné opravy v domácnosti

Malé nehody se v domácnosti občas stávají. Když Vám upadne na zem váza po babičce, praskne plastový kryt ovladače na televizi, anebo zůstane v ruce ouško oblíbeného džbánku, nejprve Vás to zamrzí a pak začnete přemýšlet, jestli máte poškozenou věc opravit, nebo to vzdát a pořídit si novou.




Těžké rozhodování? Nyní se už nemusíte trápit. Představujeme Vám dvě novinky, které jsou speciálně určené pro lepení plastů a pro lepení keramiky a porcelánu.

Lepení plastů je nyní hračka

Plasty jsou všude kolem nás. V domácnosti, v práci, v obchodech, na ulici, v dopravních prostředcích, prostě téměř všude. Díky svým vlastnostem a ceně dokázaly nahradit ostatní materiály.


Problém ovšem nastává, když plast praskne, nebo se odštípne. Odborníci na lepení velmi dobře vědí, že lepení plastů je extrémně náročné.

                        

Nové lepidlo Pattex Repair Special Plasty je speciálně určené pro lepení plastů, tvrzených i měkkých. Lepí plast na plast a dokáže slepit i plast s ostatními materiály. Vytváří spoj, který bez problémů odolá vodě i otřesům. Díky průhledné barvě je lepené místo téměř neviditelné.

                                         
Sílu Pattexu Repair Special Plasty oceníte při různých opravách. Spolehlivě slepí prasklý plastový kryt na mobilu nebo televizním ovladači. Protože je odolný i vůči vlhkému prostředí, můžete jej použít například při opravě poškozeného krytu domovního zvonku, nebo venkovního teploměru. Snadno si poradí při opravách plastů v autě, slepíte s ním i prasklý plast na počítači, fénu nebo vysavači.


Pattex Repair Special Plasty opraví Vaše plastové věci snadno, rychle a spolehlivě.


Opravte snadno porcelán či keramiku

Památeční porcelánová soška, oblíbený keramický hrneček nebo džbánek po dědovi, takové věci si našly místo v našich srdcích a neradi se s nimi loučíme. I když dojde k malé nehodě a praskne ouško, nebo se kousek odštípne, nechceme tyto věci vyhodit. Proto je dobré přistupovat k jejich opravě s lepidlem, které se specializuje na lepení keramiky a porcelánu.


Nový Pattex Repair Special Porcelán je určen právě na lepení porcelánu, keramiky, kamene, terakoty a jiných příbuzných materiálů. Lepidlo vytváří velmi silné spojení. Snadno přilne i k tenkým malým plochám a bezpečně odolává vodě i vyšším teplotám.   

Pomocí Pattexu Repair Special Porcelán snadno slepíte uštípnutou část kamenné sošky, stejně jako rozbitou ozdobnou vázičku či památeční figurku porcelánového andělíčka. Opravíte s ním i ulomené ouško džbánu nebo rozbitý keramický úchyt dveří starodávné komody.

Spravujte své cenné věci s opravdovým odborníkem, aby Vás výsledek potěšil a Vaše oblíbené předměty mohly zase vypadat jako dřív.

Více informací o novinkách naleznete na www.pattex.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze