Stavba

Interiérové dveře Sapeli za novoroční ceny

20 modelových řad, stovky přírodních i umělých povrchů a tisíce možných kombinací. To jsou interiérové dveře Sapeli, které si nyní můžete pořídit s novoroční slevou 12%. Proč jsou právě vnitřní dveře Sapeli to pravé pro váš interiér?


Obrovský výběr
Výrobci interiérových dveří Sapeli věnují velkou pozornost současným trendům bytového designu a každý rok přicházejí s top novinkami, aby vám mohli vždy nabídnout to, co je v kurzu. Ve 20 modelových řadách je na výběr ze stovek povrchů jak přírodních, tak umělých.

Interiérové dveře Sapeli - ELEGANT

Díky této variabilitě si můžete vybrat tisíce variací, i co se týče zárubní a kování. Vaše interiérové dveře tak budou odpovídat celkovému designu vašeho domova a každou místnost mohou udělat jedinečnou.

Od elegantních prosklených dveří, přes diskrétní plné až k nápaditým s motivy například do dětského pokoje.

Interiérové dveře Sapeli - SWING do dětského pokoje

Bezpečnost
Vnitřní dveře Sapeli jsou neustále testovány a vylepšovány a pro výrobce je kvalita na prvním místě. Vaše interiérové dveře mohou být více než jen dveřmi, jejich hodnotu zvyšují vlastnosti jako zvuková izolace, termo, klima… Dveře Sapeli jsou také protipožární a voděodolné. Na výrobky Sapeli navíc dostanete 5-letou záruku.

Celoskleněné dveře Sapeli

Proč je právě nyní vhodné pořídit si interiérové dveře Sapeli? Dostanete na ně totiž 12% slevu, která platí od 4. 1. 2016 do 29. 2. 2016. Slevu můžete uplatnit jednoduše tak, že zakoupíte vnitřní dveře Sapeli v kompletu se zárubněmi. Prodejny Dodo for life naleznete na sedmi místech v Praze, v Mladé Boleslavi, v Mělníku, v Plzni a v Ostravě. Můžete také využít eshop www.dodoforlife.cz.

Pokud si nebudete s výběrem vědět rady, naši odborníci vám velmi rádi poradí a pomohou vám vybrat ty ideální dveře přímo pro váš interiér.

Novoroční akce Sapeli sleva na interiérové dveře 12%
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze