Úvod

Nábytek pro malé i velké princezny

Téměř všechny holčičky touží po tom, stát se princeznou. Ovšem jen málokteří rodiče mají královský původ, aby mohli svým dcerám jejich sny splnit. Naštěstí k tomu, abyste zařídili pokojíček v princeznovském stylu, královský původ nepotřebujete. Stačí jen pořídit ten pravý nábytek.


Romantický dívčí pokoj
Romantický dívčí pokoj v princeznovském stylu může mít několik podob. Na výběr máte například z několika typů postelí. Nádherná postel s nebesy, praktická palanda, jejíž spodní část může sloužit i jako dětský domeček na hraní nebo postel s čelem vybavená šikovnými šuplíky. Co by v princeznovském pokoji dále nemělo chybět, to je velká šatní skříň a psací stůl. A nesmíme zapomenout ani na zrcadlo!

postel s nebesy

romanticky pokoj pro slecny

Pro nejmenší princezničky
Nábytek pro ty úplně nejmenší princezničky, roztomilou dětskou postýlku a šikovný přebalovací pult s úložnými prostory, si užijí hlavně maminky. Šatní skříň, komoda a police mohou v pokoji zůstat až do princezniny dospělosti. Nábytek z masivní borovice (vnější plochy jsou z korpusů dýhy borovice) je vysoce odolný a vydrží po celé generace.

holcici pokojicek

nabytek pro nejmensi

Variabilní nábytkový program
Výrobci nábytkové řady Cindy pamatují také na prince. Krásným bílým nábytkem v neutrálním designu můžete vybavit také chlapecký nebo smíšený sourozenecký pokoj. Nábytkový program skládající se celkem ze 47 prvků je velice variabilní. Komponenty, jako je postel s nebesy nebo zrcadlo, jsou čistě holčičí, ovšem výhody prakticky řešeného psacího stolu, členité komody či palandy ocení všechny děti bez rozdílu.

detsky chlapecky pokoj

Splňte své dceři sen
Splňte své dceři její velký sen alespoň částečně! Nábytek pro malé i velké princezny najdete na stránkách www.atraktivni-nabytek.cz. A ještě jedna dobrá zpráva na závěr: doprava, nastěhování a montáž jsou po celé České republice zdarma!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze