Úvod

Připravujte své rodině chutné pokrmy s grilem Retro Classic Noir!

Snad každý má rád grilování. Chuti grilovaného steaku, ryby, zeleniny a jiných lahůdek zkrátka nikdo neodolá - a vy určitě taky ne! Nyní můžete sobě, rodině nebo svým přátelům připravit chutné pokrmy nejen zdravě, ale i ve velmi krátkém čase. Stačí k tomu mít šikovného parťáka v podobě grilu Classic Noir z řady Retro, se kterým je grilování rázem věší zábava!


Jak by se vám líbila představa pohodlného grilování u vás doma, na zahrádce, terase nebo klidně na balkoně v panelovém domě? Počasí bude jistě natolik rozumné, aby nám dovolilo strávit ještě pár večerů venku, kde si můžeme společně s rodinou a přáteli pochutnat na něčem dobrém. A pokud ne, přesto není nutno váhat, tento elektrický gril můžete klidně používat i v kuchyni!

Zdravé grilování a dokonalá chuť
Gril Retro Classic Noir je ideální pomocník pro grilování. Na první pohled vás zaujme svým elegantním designem, do kterého se lehce prolínají prvky retro stylu. U vás doma si tak jistě najde své čestné místo. Gril nabízí opravdu velkou plochu, na které hravě připravíte několik porcí najednou. Šikovné drážky se postarají o to, aby přebytečný tuk odkapal pryč a výsledkem bylo zdravé jídlo, na kterém si jistě pochutnáte.

cerny retro gril russell hobbs

Gril Classic Noir zbaví připravované pokrmy až 42 % tuku, který steče do odkapávací misky. Kromě této přednosti se může pyšnit praktickými kloubovými patenty, které si poradí i se silnějšími plátky masa nebo pečiva. Součástí grilu je ručičkový ukazatel teploty, díky kterému budete mít dokonalý přehled, kdy je ten správný čas dát pokrmy na grilovací desku - jakmile se ručičkový ukazatel dostane do červené zóny, je gril připraven. Určitě musíme zmínit i odnímatelné plochy, které zajistí opravdu jednoduchou údržbu.

Chcete grilovat chutně, rychle a zdravě? Zalíbil se vám design grilu a víte, že by se stal ozdobou vaší kuchyně? V tom případě si o něj pojďte zasoutěžit! Soutěž probíhá od 1.9. do 7.9.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze