Úvod

Vstupte domů novými dveřmi ze vzorkovny Praha 6

Opravujete dům, vylepšujete byt nebo chatu a marně sháníte vhodné vstupní nebo vnitřní dveře? Právě na dveře se často zapomíná a shání se na poslední chvíli, přitom plní funkci užitnou i dekorační. To platí nejen pro vstupní dveře, ale také ty v interiéru.


Pro vás, kteří hledáte ty správné dveře a příslušenství, máme tip - navštivte vzorkovnu společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s.r.o. v Praze 6. Jen pro dveře má společnost vyhrazené celé druhé patro. S výběrem dveří vám ochotně pomůže vyškolený personál a také poradí, které dveřní doplňky si vybrat.

Kvalita, široký výběr a dobré ceny na jednom místě
V současné době již není důvod objíždět různé prodejny a shánět vhodné dveře do bytu nebo domu. Finanční prostředky a čas ušetří jedna návštěva společnosti ZAHRADNÍK PARKET, která nabízí dveře od největšího evropského výrobce. Výrobky společnost Porta KMI Poland představuje pro současného zákazníka záruku kvality, ale i dostupné ceny. V nabídce jsou dveře vchodové i interiérové, např. se syntetickým nebo dýhovaným povrchem. Najdete zde také skládací nebo posuvné dveře, ale také atypické nebo v oblíbeném stylu retro.

bile interierove dvere

Dveře PORTA DOORS na www.zahradnikparket.cz


Barevné kolekce a doplňky
Kolekce dveří Porta Doors se může pochlubit velkým výběrem barev a odstínů od moderních, klasických až po retro. Dostupné jsou dveře bez výplně nebo s výplní, protipožární, kovové i akustické. Nedílnou součástí dveří jsou kovové doplňky a kliky, které si můžete vybrat z rozsáhlé nabídky. Zdá se to jednoduché, ale ne každé příslušenství se hodí k vybraným dveřím. Také z tohoto důvodu je ideální vybírat dveře i příslušenství najednou při návštěvě vzorkové prodejny. U dveří značky Porta Doors máte jistotu záruky díky certifikaci a technickému schválení.

bile interierove dvere

Pokud Vás zajímá cenová hladina dveří PORTA DOORS, klikněte si na ceník dveří, který je pro Vás vystaven na webu.


Nasazení dveří odborníkem
Ve společnosti ZAHRADNÍK PARKET si zaručeně vyberete z široké nabídky dveří, ale navíc vám je firemní odborníci namontují. Získáte tím prodlouženou záruku na nově koupené dveře. Odborná montáž má navíc řadu výhod v případě, že se na místě objeví nečekaný problém například v podobě špatného rozměru zárubně. Pracovníci společnosti dokážou vše na místě vyřešit.

vzorkova prodejna ZAHRADNIK PARKET

Vzorkovou prodejnu společnosti ZAHRADNÍK PARKET najdete na adrese Bělohorská 251/147, Praha 6 – Břevnov. Pohodlné parkování je přímo v areálu firmy. Otevřeno mají i v sobotu!

www.zahradnikparket.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze