Úvod

Vy ještě nemáte stínící techniku?

Kam chodí slunce, tam nechodí lékař. Na druhou stranu všeho moc škodí. Pokud máte v létě přesvětlený a přehřátý interiér, jistě nám dáte za pravdu. Proč si ale nepořídíte na svá okna rolety nebo žaluzie?


Stínící technika má mnoho předností
Moderní stínící technika dokáže majitelům domů zpříjemnit nejen léto, ale všechna roční období. Zatímco v létě pomáhá předcházet přesvětlení a přehřátí interiéru, v chladnější části roku naopak přispívá ke snižování tepelných ztrát. Dalším důvodem, proč si pořídit stínící techniku, je ochrana soukromí před zvědavými pohledy z vnější, které nejenže působí rušivě, ale také mohou inspirovat některé nepoctivce, aby Vás navštívili v době, kdy nejste doma.

Plissé

Nejvíce oblíbené jsou rolety
Největší oblibě se těší látkové rolety, které díky široké paletě krásných barev mají v interiéru také významnou dekorativní funkci. Díky rozdílné průsvitnosti látek si můžete zvolit z různé intenzity zastínění, decentním stíněním počínaje a zatemňovací roletou konče.
Vyhledávané řešení představují římské rolety, které svým vzhledem dokážou neobyčejně povznést estetickou hodnotu interiéru, moderních i tradičních. Na rozdíl od klasických rolet se totiž římské rolety nenavíjejí, ale skládají směrem vzhůru. Nabídka látek používaných na římské rolety je rovněž velmi široká. Použití pružných a odolných sklolaminátových materiálů zaručuje dlouhou životnost.

Římské rolety

Domov můžete chránit i zvenčí

Svůj domov můžete ochránit také zvenčí. A to i dodatečně, například v podobě venkovní rolety FINALM, která je tvořena hliníkovými komponenty, případně jinými materiály, které garantují dlouhou životnost. Rolety se vyrábějí na zakázku v přesných rozměrech.
Sortiment stínící techniky však zahrnuje mnohem více prvků, než jsou různé druhy rolet, například žaluzie, japonské posuvné stěny, sítě proti hmyzu, venkovní markýzy a další. Pokud ještě nemáte stínící techniku, nalistujte stránky www.almma.cz, kde můžete vše napravit.

Venkovní rolety
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze