Úvod

Vyspěte se do růžova! Zajistěte pro svůj spánek kvalitní prostředí

Spánkem strávíme třetinu našeho života, proto je důležité, abychom pro sebe zajistili zdravé a příjemné prostředí, díky kterému bude náš spánek kvalitní a plnohodnotný. Většina lidí se domnívá, že pro ničím nerušený spánek stačí vhodná kombinace kvalitní postele a matrace - pravda je ovšem taková, že pouze pohodlná postel nestačí.


Nedostatek spánku trápí více jak třetinu populace

Nespavost je v České republice druhým nejčastějším zdravotním problémem. Studie jasně poukazují na to, že více než třetinu populace trápí občasné poruchy spánku. Není žádným tajemstvím, že skutečnost, jak se v noci vyspíte, výrazně ovlivní váš následující den - ať už pozitivně či negativně. Pokud v noci nemůžete usnout, marně hledáte vhodnou polohu, převalujete se z boku na bok a dlouhé hodiny bezmyšlenkovitě hledíte do stropu, pak je na místě se zamyslet, co je špatně. Na vině může být například rušící světlo, příliš energeticky vydatná večeře nebo těžký vzduch v místnosti.

Pokud vás v noci nic neruší a vy se vyspíte dobře, pociťujete během následujícího dne dostatek energie, máte dobrou náladu, dokážete se lépe soustředit. Kvalitní spánek podporuje paměť, zvyšuje funkci imunitního systému a podporuje kreativitu. Naopak pokud v noci nemůžete spát, probudíte se do následujícího dne rozmrzelí, budete pociťovat únavu a můžete se stát náchylnější na stres.

Věnujte pozornost prostředí, ve kterém usínáte

Stejně jako byste měli věnovat dostatek pozornosti výběru kvalitní matrace a postele, měli byste se zaměřit i na prostředí, ve kterém večer co večer usínáte. Základem je zdravé klima a čistý vzduch bez bakterií, nečistot a plísní, jež sice na pohled nejsou vidět, ale na vaše zdraví mohou mít negativní dopad. Kvalitní prostředí vám zajistí čistička vzduchu Ionic-CARE, která byla již 4x zvolena produktem roku na Heureka.cz.


Tichý provoz a nízká spotřeba

Zdravé ovzduší je důležité pro každého z nás. Čistička vzduchu s ionizátorem Ionic-CARE je vhodnou volbou nejen do domácností alergiků či astmatiků, ale nad jejím pořízením by neměly váhat ani rodiny s dětmi či senioři. Je vhodná do jakéhokoliv interiéru o velikosti do 75 m2, takže ji můžete umístit nejen do ložnice či dětského pokoje, ale klidně i do obýváku. Předností čističky a Ionic-CARE je její bezhlučný provoz - funguje na principu elektronového větru, díky kterému se může pyšnit i velmi malou spotřebou (maximálně 12W).

Disponuje třemi stupni výkonu, které můžete libovolně volit podle velikosti místnosti. Elektrostatický filtr není potřeba měnit. V případě znečištění jej stačí otřít vlhkým hadříkem nebo umýt pod tekoucí vodou. Má tak neomezenou životnost a šetří vaše náklady. Třešničkou na dortu je až 96% účinnost při zachytávání polétavých nečistot - pro maximální efekt ji nechte běžet klidně 24 hodin 7 dní v týdnu.

Zatočte s nespavostí i bolestí hlavy

Čistička vzduchu zbaví vaši domácnost drobných až neviditelných nečistot - bakterií, cigaretového kouře, prachu, pylu i sporů plísní. A kromě toho do vašeho vzduchu přidá záporné ionty, které vzduch činí svěží a lépe dýchatelný. Zbavíte se tak nejen nespavosti, ale zároveň vám čistička může pomoci od bolestí hlavy či opakujících se migrén.

Čističku vzduchu Ionic-CARE Triton X6 je možné objednat za cenu 3.490 Kč vč. DPH na www.ionic-care.cz. K dispozici jsou tři základní barvy - černá, stříbrná a bílá. Při uvedení kódu UD9 získáte osvěžovač vzduchu v hodnotě 450 Kč jako dárek.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze