Kuchyně

Žaluzie trochu jinak

Žaluzie je prvkem, který všichni dobře známe a mnozí z nás s tímto prvkem sluneční ochrany máme své zkušenosti. Někteří nemilé, jiní na žaluzie, v jakémkoli jejich provedení, nedají dopustit. Je to hlavně jejich vlastností, kterou nabízejí. Totiž jejich schopnosti dát uživatelům možnost hrát si podle libosti se světlem a stínem.


Dalo by se tedy říci, že na žaluzii se již nedá nic nového vymyslet. Hliníkové, umělohmotné, nebo dřevěné. Ne není tomu tak. I u žaluzie se dá s něčím novým přijít.

Ano GARDINIA a ALUGARD přinášejí na trh inovovanou žaluzii MEGA WIEW. Co nového vlastně tato žaluzie nabízí? Je to v první řadě dvakrát více světla, které žaluzie vpustí do interiéru a v neposlední řadě i zlepšení výhledu z interiéru ven.

V čem tedy tato inovace spočívá? Lamely žaluzie v otevřené poloze leží vždy dvě na sobě, Vytváří tím vlastně v porovnání s klasickou 25mm žaluzií, zdvojnásobený volný prostor v otevřené poloze. Teprve při jejich uzavírání se lamely od sebe začnou pozvolna oddělovat, až dospějí do úplně zavřené polohy, kdy znemožní vstup světla do místnosti a výhled z interiéru ven. Nejen tuto přednost je potřeba zmínit. Další vlastností je snížení stínů, které dopadají díky žaluzii MEGA WIEW na monitor počítače, nebo na obrazovku televizoru. Žaluzii lze ovládat ovládací tyčkou a lankem.

zaluzie MEGA WIEW

Samozřejmostí u žaluzií GARDINIA a ALUGARD je široký výběr barevné palety lamel. V případě MEGA WIEW žaluzií je v nabídce katalogu k dispozici více než 80 barevných odstínů. Taková paleta jistě uspokojí každého, kdo se pro žaluzie MEGA WIEW rozhodne.

Pro ty, kteří hledají jednoduchost v montáži a v ovládání, přináší GARDINIA další inovovanou žaluzii EASY MOVE. Tato žaluzie nabízí jednoduchou montáž na rám okna, obdobně jako minirolety EASY FIX. Pomocí jednoduchých úchytů se žaluzie nasadí, nebo nalepí na rám okna a je hotovo. No a ovládání je podobně jednoduché, jako montáž. K ovládání žaluzie není potřeba ani ovládací tyčka, ani ovládací lanko. Žaluzii ovládáte horní a dolní lištou a jejím naklápěním regulujete polohu lamel. Jednoduché že? A ještě k tomu ohleduplné k bezpečnosti dětí.

inovativni zaluzie

Trvalá péče o kvalitu a o vývoj produktů, které GARDINIA a ALUGARD nabízí, je již více jak 65 let standardem činnosti a řadí tak společnost GARDINIA a ALUGARD mezi světové výrobce, kteří dbají na serióznost své práce a etiku obchodních vztahů.

GARDINIA a ALUGARD nejsou jen žaluzie. Pod touto značkou najdete záclonové kolejničky, rolety, plisé i záclonové kolejničky a techniky na zavěšení záclon a závěsů. Podívejte se na naše stránky www. gardinia.cz a nahlédněte do našeho programu. Máme řešení pro každého, zkuste se na nás obrátit a uvidíte, že i Vám umíme nabídnout řešení Vašeho problému s dekorací okna, nebo se zastíněním interiéru.

Těšíme se na Vás.

Váš tým
GARDINIA HOME DECOR CR spol. s r.o.

Žatec
R.Záhoř
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze