Úvod

Máte cestu do Prahy?

Cestujete často do Prahy za prací a neradi se vracíte večer utahaní dlouhou cestou domů? Nebo bydlíte v Praze, ale nevíte, kde na čas ubytovat své příbuzné, přátele či známé, tak aby se cítili příjemně jako doma?


V současné době je i u nás v ČR adekvátní řešení, a tím jsou krátkodobé pronájmy apartmánů a bytů.

Ubytování podle Vašich představ
Vybíráte-li nocleh na několik dní, ať už pro sebe či pro své blízké nebo známé, zjistíte, že ubytování v hotelu či penzionu se po pár dnech může pěkně prodražit. Oproti tomu je zde nový trend v pronajímání již plně zařízených bytů a ten spojuje pohodlí domova, soukromí i cenově dostupné pronájmy. Proto je mnohem pragmatičtější zvolit tuto variantu, která přináší celou řadu výhod.

Plně zařízený byt od Albertov Rental Apartments

Krátkodobý pronájem apartmánu nabízí specializované společnosti jako například Albertov Rental Apartments. Minimální doba ubytování je v Albertov Rental Apartments jeden týden. Výhodou je jistota, že je pronájem přímý, tedy od majitele, tudíž neplatíte žádnou extra tučnou provizi navíc. Neuzavíráte podnájemní smlouvu, a přesto bydlíte v krásném a čistém bytě, který je kompletně vybavený tak, aby vám nic nechybělo. Od povlečení a prádla, přes úložné prostory a plně vybavenou kuchyň až po televizi, internet a domácí elektrospotřebiče. Máte tak pro sebe domov se vším všudy. Když máte v takovém bytě navíc balkonek nebo terasu a ve stejném domě místo pro své auto v podzemní garáži, co víc si můžete přát?

Plně vybavená kuchyň

Zařízení apartmánů

Koupelna se vším šudy

Pro koho jsou krátkodobé pronájmy výhodné?
Pro krátkodobé pobyty v Praze je tento způsob ubytování optimálním řešením. Můžete jej snadno využít, například když přijedete do Prahy na delší služební cestu nebo když se sem vracíte za prací pravidelně. Společnosti, které vysílají své pracovníky na cesty opakovaně, běžně využívají možnost dočasného ubytování typu boarding house, přičemž si pronajmou vícero apartmánů pro různá období podle služební potřeby.

Albertov apartmány

Krátkodobé pronájmy apartmánů jsou praktické také ve chvíli, kdy vám do Prahy přijedou přátelé nebo rodina na svátky či na dovolenou. V plně zařízených apartmánech se budou jistě cítit příjemně jako doma, navíc budou přímo v centru Prahy, a tak se pohodlně a za chvíli dostanou kamkoli do města za památkami. Po celém dni, ať už pracovním nebo turistickém, si pak každý zaslouží pořádný odpočinek. Krátkodobé pronájmy apartmánů Vám poskytnou možnost pohodlného ubytování za přívětivou cenu, s komfortem luxusního vybavení a atmosférou osobního útočiště. Proč ji tedy nevyužít?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze