Ložnice

Stolování ve stylu - moderní porcelán s tradicí

Je pro Vás jídlo skutečným požitkem, který si chcete vychutnat s patřičnou noblesou? Pak Vás jistě neuspokojí jen tak obyčejné nádobí! Máme pro Vás tip, kde pořídit to neobyčejné!


Nádobí pro náročné
Milí požitkáři, pokud si přejete, aby se průvodcem Vašeho vaření a především stolování stalo značkové nádobí zaručené kvality, které se navíc honosí svým krásným vzhledem, pak byste určitě měli znát obchod STONEBRIDGE – Fine Tableware na internetové adrese www.stonebridge.cz. Zde máte totiž jedinečnou možnost, pořídit si z pohodlí domova nádobí, jaké si Vaše delikátní jídlo zaslouží. A to kuchyňským nožem (kterým celý proces zpravidla začíná) počínaje a dezertním talířkem se sklenkou (čímž se stolovací rituál zpravidla uzavírá) konče. V obchodě najdete především porcelánové zboží od tradičních dodavatelů z Anglie, stylové italské sklo, nebo perfektní doplňky z Německa či USA. Na své si zde přijdou milovníci téměř všech stylů. Od rustikálního, přes klasický, až po moderní či ryze designový. Ostatně posuďte sami!

           

Od nože až na talíř 
Kvalitní nůž je nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře i kuchařky. Spolehlivý příbor je zase věrným přítelem všech stolovníků. Nože a příbory z nerezové oceli ze světově proslulé kolekce Robert Welch, pojmenované po královském designérovi v oblasti průmyslu, se postarají o to, aby se krájení a porcování pro Vás stalo opravdovým požitkem - ať už si svůj pokrm teprve připravujete, anebo si ukrajujete, nabíráte a vkládáte do úst jeho lahodná sousta. Víte, že s příborem od Roberta Welche mimo jiné hoduje i britský premiér?

   

Váš čaj o páté, nedělní oběd či káva se změní ve slavnostní událost, pokud si dopřejete tradiční čajové, kávové a jídelní servisy, které dodnes zdobí stoly anglické královské rodiny. Servisy Royal Doulton Vás zaujmou svou čistou linií a ladnou elegancí. Kolekci Gordon Ramsay, kterou slavný šéfkuchař pomáhal navrhovat, budete chtít mít určitě u sebe doma.
Romanticky smýšlející bytosti zaujme kolekce stolního nádobí s dekorem Old Country Roses, staré venkovské růže. Tradiční motiv královny květin se nikdy nepřestane těšit své oblibě. Náš tip pro milovníky moderního designu: kolekce stolního nádobí Royal Albert navržená Zandrou Rhodes s motýlím vzorem a klikatým motivem inspirovaná klasickým potiskem jejích tkanin. A jaké další skvosty na www.stonebridge.cz najdete? Luxusní nádobí Minton, v němž se snoubí inovace s tradicí, nebo nádherné, účelné, jemné na dotek a přitom vysoce odolné nádobí Portmeirion vyjadřující skutečné nadšení ze spolupráce s oslavovanou šéfkuchařkou Sophií Conran.
Náš tip: keramické hrnce a zapékací mísy Sophie Conran. 
Pokud si tedy přejete vařit jako šéfkuchaři a stolovat jako králové, víte, kde nakoupit!

www.stonebridge.cz

Seriál: Moderní kuchyně
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze