Úvod

Toaleta a bidet? Což takhle 2v1?

Hemeroidy patří mezi nepříjemné zdravotní obtíže, o nichž neradi hovoříme, ale které trápí většinu pacientů po 35. roce věku. Nejúčinnější způsob prevence představuje zdravá životospráva, jejíž nedílnou součástí je správná hygiena anální oblasti. Bidetová tryska dokáže zajistit její dostatečnou úroveň při maximálním komfortu.


Problém, o kterém se nemluví

Nachlazení, chřipka, alergie. To všechno jsou zdravotní obtíže, o kterých se neostýcháme na veřejnosti hovořit. Jinak je tomu ovšem v případě, že dojde k problémům v intimní oblasti. Mezi nejčastější zdravotní problémy, s nimiž se neradi komukoli svěřujeme, ale se kterými se většina z nás v životě setká, jsou zvětšené žíly v oblasti konečníku – hemeroidy. Důležitou součástí prevence, jak hemeroidům předcházet je správná hygiena – to znamená nepoužívat k očistě po toaletě toaletní papír, nýbrž tekoucí vodu. Buď sprchu nebo bidet.

WC + bidet - 2 v 1

Dokonalá očista a komfort v jednom

Bidet i sprcha sice dokážou zajistit dostatečnou očistu intimních míst po toaletě, jsou však spojeny s nutností přemístit se z jednoho sanitárního zařízení na druhé. Pro zvýšení pohodlí byl proto vymyšlen ještě šikovnější vynález – toaleta se zabudovanou bidetovou tryskou, která poskytuje tu nejvyšší úroveň hygieny při nejvyšším možném komfortu. A navíc ve srovnání s klasickým bidetem nevyžaduje její instalace žádný dodatečný prostor, ani stavební úpravy.

WC + bidet pro handicapované

Výhody tohoto rafinovaného řešení 2 v 1, které umožňuje jednouchou očistu po toaletě, ocení především senioři a handicapovaní spoluobčané, pro něž je každé přemísťování zdrojem zbytečné námahy a často i komplikací. Úspora místa a finančních prostředků samozřejmě příjemně potěší všechny, kteří myslí na své zdraví, a chtějí si podle toho zařídit své příslušenství.

bidet pro hendikepovane

Výběr z mnoha typů a designů

Náročnější zákazníky pak zaujme bohatý výběr z mnoha typů (kombi, závěsné i stojící bidety), designů i barev moderních toalet s bidetovými tryskami. A protože sanita je v dostání v kompletních sériích, není problém dokonale designově sladit celou místnost. Jen pro inspiraci, mimořádně velké oblibě se těší bidety z retro série.

Záleží na Vás, zda dáte přednost retro či modernímu vzhledu, provedení 2 v 1 nebo klasickému bidetu. Všechny alternativy znamenají velký přínos pro Vaše zdraví i pohodlí.

Dopřejte si nejvyšší úroveň hygieny po toaletě také Vy a navštivte stránky www.wcbidety.cz, kde si díky šíři sortimentu, příznivé ceně a výjimečné záruce 12 let určitě vyberete. Možnost vrácení či výměny jsou zde naprostou samozřejmostí.
Doplňující informace o produktech i firmě najdete na www.archadie.cz.

logo archadie
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze