Kuchyně

Matrace Vegas dobývají svět spánku

Vybíráte matraci pro Váš spokojený spánek? Vsaďte na zkušenosti tisíců spokojených zákazníků a pořiďte si některou z matrací Vegas, které se staly oblíbenou součástí vybavení celé řady luxusních hotelů. Naše poznávací cesta o tom, jak matrace Vegas postupně dobývají svět spánku, Vás jistě inspiruje.


První úspěchy
Úspěšná historie matrací Vegas ve Slovenské a České republice se začíná psát v letech 2007-05, kdy značka Vegas vstoupila na slovenský trh. Slovenská pobočka je rodinná firma z Popradu, kde má také zaregistrované své nové sídlo společnosti. V roce 2008 Vegas vybavuje svůj první luxusní hotel Borovica**** na Štrbském plese ve Vysokých Tatrách exkluzivními matracemi z kolekce Komfort (model 10a). O týden později je na řadě další hotel, tentokrát v Košicích. Košický City hotel*** se rozhodl svým klientům dopřát pohodlí matrací z kolekce Komfort (model 5a). Netrvá dlouho a VEGAS získavá prestižní ocenění za kvalitu MODDOM na výstavě nábytku v Bratislavě. Vítězem soutěže „inovativní řešení kombinace materiálů a lůžkových ploch“ se stala dnes již nejpopulárnejší taštičková matrace Vegas Modern model 20.



Vstup na český trh

Rodinná spol
ečnost postupně rozširuje svou působnost do sousední České i Maďarské republiky. Sídlo české pobočky, stejně jako nový sklad, se otvírá v Praze. O něco později se Česká republika konečně dočká své první značkové prodejny Vegas, a to showroomu Sleep Centrum v Stodůlkách na Praze 5. Další nové značkové prodejny Vegas se otvírají také na Slovensku: v Popradě v OD Prior a v Nitře v ZOC Max.



Hotelové turné Vegas

Hotelové turné matrací Vegas pokračuje i v
 následujících letech. Vegas společně s partnerem vybavuje hotel Eminent*** ve Stúpavě matracemi z kolekce Standard (model 23). Se stejným partnerem jako v případě hotelu Eminent Vegas vyhrává tender na dodávku matrací a postelí do Apartmánového domu na Donovalech v Nízkých Tatrách. Předmětem dodávky jsou luxusní latexové matrace z kolekce Ekolatex (model 13).



Hodnotný dar pro nemocnici

Velké úspěchy nedovolují zapomenout ani na dobročinnost.
Při příležitosti otevření prodejny Vegas v Nitře se společnost rozhodla zabezpečit onkologické lůžkové oddělení v Nitře kvalitními matracemi Vegas (model Komfort 10a), aby tak pomohli pacientům nitranské nemocnice zpříjemnit náročné chvíle.



Matrace Vegas slaví narozeniny

V roce
2012 slaví slovenská pobočka Vegas 5. výročí svého působení ( a 15. výročí slaví značka celosvětově) a navzdory krizi otvírá další značkovou prodejnu, tentokrát v Bánské Bytřici v novém nábytkovém nákupním centru Radváň Park. S partnerem v Bratislavě dále otvírá staronovou prodejnu obrandovanou značkou Vegas, kde si zákazníci mohou vyzkoušet všechny matrace. A nekončí ani hotelové turné. Vegas vybavuje další luxusní hotel: Hotel Grand v Jasné v Nízkých Tatrách. Matrace Vegas v kombinaci se špičkovým kovaným nábytkem od českého výrobce Iron-Art vytvářejí neobyčejně komfortní a elegantní interiér.

Jak ukazuje naše cesta, popularita matrací Vegas není náhodná. Dopřejte si také Vy komfort spánku jako v luxusním hotelu a odpočívejte na matracích Vegas. Přejeme Vás sladké sny.



www.matrace-vegas.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze