Soutež
Podzimní soutěž s Keramikou Andreas!
Přichází podzim... barevné období, typické svým sychravým počasím a nízkými teplotami, které nás nutí více se zdržovat doma. Také jste se ještě nesmířili s tím, že je venku zima, častěji prší a mnohem dříve se stmívá? Tak si pojďte rozzářit den s podzimní soutěží!

keramicka podzimni dekorace - dyne

Ve spolupráci s keramickou dílnou Andreas Votice, zabývající se výrobou netradiční keramiky, jsme pro vás připravili soutěž, ve které 3 účastníci získají voucher na nákup dle vlastního výběru! Keramika Andreas nabízí nádherné výrobky s duší. Ručně vyráběná dekorační a dárková keramika má nápad i šmrnc a do vašeho domova vnese to pravé kouzlo.

keramicka dekorace - andel

Pojďte zkusit štěstí a zapojte se do soutěže, ve které budeme mít hned 3 vítěze! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a být při tom 100., 200. nebo 300. v pořadí. Správnou odpověď hledejte na stránkách www.keramika-andreas.cz, kde si zároveň můžete prohlédnout lákavý sortiment.

logo keramika Andreas

A o co soutěžíme?

Keramika Andreas pro vás připravila 3 dárkové poukazy v hodnotě 500 Kč. Tři šťastní výherci je budou moci využít k nákupu libovolného produktu v sortimentu z e-shopu. Soutěžit můžete do konce října.


Jak vysoký je náš největší anděl?





Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze