Úvod

Barevná dlažba – podzimní inspirace pro Váš dům

Přemýšlíte, jak vkusně dotvořit okolí svého domu? Pořiďte si betonovou dlažbu, osvědčené řešení, které sluší všem domům, zahradám, bazénům a terasám. Přinášíme Vám inspirativní tipy na krásnou barevnou dlažbu, na kterou nyní v rámci podzimní akce můžete získat slevy až 30 %.


Dejte si barevnou dlažbu
Venkovní dlažba představuje osvědčené řešení, jak upravit okolí domu, terasou počínaje a příjezdovou cestou konče. Betonová dlažba Semmelrock se kromě vynikajících užitných vlastností, jako je odolnost, mrazuvzdornost a nenáročnost na údržbu, může pochlubit krásným vzhledem, kterým vkusně dotvoří vnější tvář každého bydlení. Nechte se inspirovat barevným podzimem a dejte si barevnou dlažbu.

seda betonova dlazba

Elegance, nadčasovost, přírodní vzhled

Venkovní dlažba může mít mnoho sympatických tváří. Záleží na Vašem vkusu, pro kterou z nich se rozhodnete. Zda dáte přednost šedé jednoduchosti, žlutohnědé přívětivosti, anebo barevnému mixu. Hladkému povrchu nebo zvlněným hranám. Nenápadnému modernímu vzhledu, anebo ornamentům. Jak vidíte, krásné jsou všechny. Nadčasový přírodní vzhled s elegantním nádechem je však společný všem.

barevna betonova dlazba

Objednejte si návrh

Pokud si nejste jistí, která dlažba bude Vašemu bydlení nejvíce slušet, anebo nemáte představu, kolik materiálu budete potřebovat, není nic snazšího, než si nechat vypracovat grafický návrh. Na mailu navrhy@semmelrock.com si ho můžete objednat z pohodlí domova. Když zadáte potřebné údaje (druh plochy, její rozměry a typ produktu nebo produktů, o které máte zájem), obdržíte svůj CAD návrh včetně údajů o potřebném množství. Návrhy se zhotovují pro plochy od cca 80 m2.

betonova dlazba Semmelrock

Vyberte si z barevné palety

Barevná paleta venkovní dlažby Semmelrock je neobyčejně pestrá. Díky podzimní akci navíc můžete mít svou novou dlažbu se slevou až 30 %. O důvod více, proč si barevnou venkovní dlažbu pořídit, nemyslíte? Užijte si barevný podzim! A když se jím necháte inspirovat, Vašemu bydlení to bude slušet po celý rok.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze