Úvod

Bazén na zahradě - luxus, který si může dovolit každý!

Mít na své zahradě bazén je v současné době zažitý standard. Majitelé rodinných domů tak neváhají a prostor v exteriéru využívají pro vybudování bazénu. I u moderních novostaveb se s bazénem počítá, u některých je dokonce nedílnou součástí. Luxus v podobě soukromého koupání, které je vám k v případě potřeby kdykoli k dispozici, si v dnešní době může dovolit každý.


V horkém letním dni jeho přítomnost jistě oceníte. Bazén na zahradě vám nabídne vítané osvěžení, zároveň se stane centrem pro odpočinek a využít jej můžete i pro sportování. Doplníte-li venkovní bazén o šikovné zastřešení, můžete z jeho komfortu čerpat po většinu roku.

Bazény na klíč? Komfort bez dřiny!

Vlastníte rodinný domeček nebo novostavbu a láká vás představa vlastního bazénu? Pak vás od jeho realizace možná odrazuje vidina složité výstavby. A možná dokonce máte strach, že na to sami nestačíte. Všechny obavy jsou naprosto zbytečné! Nevzdávejte se svého snu… stavba bazénů na klíč je tím pravým řešením právě pro vás.

Obestaveny plastovy bazen krasne zapadne

Stavba bazénu na klíč začíná v první řadě výběrem daného bazénu. Ten se s pomocí speciálního vozíku přemístí na připravenou betonovou desku izolovanou polystyrenem. Jakmile se bazén usadí, provede se montáž bazénové technologie a připojení filtrace ke skimmeru. Součástí služeb je i instalace světel, případně hlavic protiproudu, příp. dalšího příslušenství - to vše podle individuálních požadavků každého zákazníka. A co je na tom nejlepší? Vy nebudete muset hnout ani prstem!

Plastové bazény jsou dostupnou alternativou
V poslední době se stále větší popularitě těší plastové bazény. Jedná se o kvalitní, a především cenově dostupnou alternativu podtrženou nejmodernější technologií a dlouholetou záruku. Plastové bazény se vyrábí na přesném NC stroji, který je jistotou vysoké kvality. Životnost těchto bazénů je dlouhodobá, řádově v několika desítkách let.

Kvalitni plastovy bazen na klic je radost

Uvažujete-li o investici do plastového bazénu, svěřte svá přání i požadavky do rukou ověřeného výrobce. Bazény Polman je tradičním českým výrobcem, který je na trhu již od roku 1994. Za léta své působnosti si dokázal vytvořit slušné jméno a získat celou řadu spokojených zákazníků, mezi něž teď můžete patřit i vy. Na své bazény nabízí záruku 7 let, během kterých vám zajistí veškerý servis

Koupani na vlastni zahrade uz muze mit opravdu kazdy

Bazén ještě letos v létě
Letošní léto je opravdu horké. Zažíváme tropické dny, teploty šplhají pořádně vysoko a my netoužíme po ničem jiném, nežli po kousku stínu a osvěžení. Tak proč si nepořídit bazén ještě tuto sezónu? Využijte bazény akce a investujte do svého pohodlí. Právě teď najdete na stránkách bazény Polman hned několik akčních nabídek, kterých by byla škoda nevyužít. Nikdo přece neodmítne možnost ušetřit pěkné peníze, co vy na to?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze