Úvod

Bazén na zahradu vybírejte pečlivě

Uvažujete o tom, že si příští léto zpříjemníte koupáním ve vlastním bazénu? Pokud si chcete ušetřit starosti i finanční prostředky, dejte přednost nákupu u specializované firmy, neposuzujte nabídku pouze podle ceny a seznamte se s různými možnostmi, které existují.


Kdo si chce pořídit bazén, má na výběr z mnoha variant. Na následujících řádcích jsme pro Vás shrnuli výhody bazénů reprezentujících současnou nabídku na trhu.

Unikátní keramické bazény
Čím dál větší oblibě se těší keramické bazény pyšnící se exkluzivním 3D povrchem bez pórů vyrobené v souladu s patentovanou australskou technologií. Vybrat si můžete z několika barevných provedení. Aplikace barvy Bi-Luminite umožňuje vytvářet naprosto unikátní barevné efekty imitující mořskou lagunu. Mezi další přednosti bazénů Compass ceramic pools patří snadná a rychlá montáž a instalace bez betonových základů.



Oblíbené laminátové bazény

Laminátové bazény, to je osvědčená klasika. Jsou dokonale pevné a hladké vodní nádrže vyrobené jako monolity beze spár. Neoxidují, nekřehnou, jsou tepelně i tvarově stálé a odolné vůči mechanickému poškození. Luxusnější variantou laminátových bazénů jsou laminátové bazény řady Granit. Řada Relax má navíc gelcoatovou povrchovou úpravu zajišťující krásný moderní vzhled a stálobarevnost.

Bazény pro náročnější klientelu, bazény z termobloků
Další z možností představuje varianta bazénů z termobloků zhotovených ze speciálních tvrzených polystyrénových tvárnic ISOSTONE, vyznačujících se mimořádnou izolační schopností, pevností a odolností. Bazény, které ocení i náročnější klient, jsou oblíbené z hlediska tepelných úspor, variability a dlouhé životnosti.



Bazény pro každého

Neméně zajímavé řešení rovněž představují plastové zapuštěné bazény vyrobené z blokového termoplastického polymeru. Mezi hlavní přednosti tohoto materiálu patří houževnatost, tepelná odolnost a barevná stálost. Tyto bazény jsou prakticky nezničitelné. Další jejich předností je 100% recyklovatelnost.



Zastřešení bazénů vysoké kvality

Zastřešení bazénu prodlužuje koupací sezónu, chrání bazén před nečistotami a má i své bezpečnostní opodstatnění, neboť minimalizuje riziko nechtěného pádu osob do vody. Konstrukce z tvrzené slitiny vyplněná průhlednými jednokomorovými či vícekomorovými deskami z polykarbonátu a organického skla je zárukou dokonalé funkčnosti při zachování elegantního vzhledu, kterým uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.



Minimální náklady na údržbu
Že s pořízením vlastního bazénu stále váháte, neboť máte obavu z vysokých nákladů na jeho údržbu? Při pravidelné údržbě bazénu jsou tyto náklady minimální. Tak proč si nezpříjemnit léto bazénovým osvěžením? Nezapomeňte ale, že základem léta bez starostí je nákup bazénu u specializované firmy, která bazénům opravdu rozumí (což v praxi znamená, že neosadí Váš bazén nevhodným příslušenstvím, anebo Vám nevnutí typ bazénu, který je pro Vaše potřeby nevhodný) a poskytne Vám také potřebný servis. Náš tip: Navštivte stránky www.swimbazeny.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze