Úvod

Bydlení podle horoskopu pokračuje - znamení ohně a vody

Bydlení podle horoskopu pokračuje. Na náš článeček o tom, jak bydlí znamení vzduchu a země navazuje pokračování o bydlení dvou protichůdných živlů, kterými jsou oheň a voda.


Znamení ohně
Mezi ohnivá znamení se počítají Berani, Střelci a Lvi. Ohniví Berani milují pestrost, a to nejen co se týče barev, ale i designu. Interiér pojatý v tradičním stylu neváhají obohatit o trendovní kousky. Obměna interiéru patří mezi jejich oblíbené činnosti, při kterých se skvěle odreagují. Když je přepadne splín, mohou přestavovat nábytek a měnit dekoraci. Svůj domov se snaží zařídit tak, aby byl plný různých zákoutí, kde se dá pohodlně odpočívat. Podle astrologů by Berani neměli mít svou ložnici v severní části domu či bytu. O Střelcích se říká, že jsou horkokrevní a roztěkaní. Z tohoto důvodu by měli na stěny volit spíše chladnější barevné odstíny. Milují přírodu, a proto se rádi obklopují vším živým, zelenými rostlinami i domácími zvířaty. Ideální dům pro Střelce je takový, který má alespoň jednu stěnu prosklenou, což jim navozuje iluzi, že jsou stále v kontaktu s přírodou. Přírodní vzhled by měl mít také nábytek. Medové odstíny Střelci milují. Protože neradi uklízí, nevystavují si na poličkách žádné malé chytače prachu. V bytě nechybí zajímavé prvky, ale vždy platí, že méně znamená více. Naproti tomu Lvi si svá obydlí zařizují jako skuteční králové zvířat s jistou dávkou marnivosti. Z barev milují zlatou a žlutou. Luxusní nábytek je pro Lvy naprostou samozřejmostí. Nejvíce peněz obvykle utratí své ložnice a koupelny. Pokud mohou, nejraději spí sami na široké posteli. V koupelně si přejí mít obrovskou masážní vanu a ještě větší zrcadlo.

Znamení vody
Také o vodních znameních, o Racích, Štírech a Rybách, se nám podařilo zjistit několik zajímavostí. Raci jsou velmi šetřiví. To však neznamená, že jim přijde škoda, zařídit si stylové bydlení. Buďte si ale jisti, že u nich doma najdete úsporné žárovky i spotřebiče. Raci touží po harmonii, ostré a hranaté tvaru nemají u nich doma co pohledávat. Není divu, že si mnoho Raků zařizuje své bydlení ve stylu Feng Shui. Rakům svědčí, když se obklopují přírodními materiály, ovšem s výjimkou kovů. Kontroverzní Štíři rádi zařizují svůj interiér ve znamení výrazných barevných kontrastů. Obvykle se nespokojí s černou a bílou a zacházejí dále. Štíři jsou velmi konzervativní a nesnáší změny. To ovšem neznamená, že by se jim nelíbil moderní design. Pokud je ale chcete rozzlobit, přestěhujte jim nábytek. Nejvíce času tráví ve své ložnici, kterou si obvykle vybaví velmi luxusně. Na rozdíl od Raků si libují v ostrých hranách. Poetické a citlivé Ryby mají tendenci zaplavovat svůj domov přemírou dekorace a předmětů, které jim připomínají něco příjemného. Přesto bývá jejich byt velmi útulný a s nádechem mystiky. Strohý minimalistický design není nic pro ně. Protože Ryby mají tendenci podléhat splínu, měly by si svůj domov zařídit tak, aby byl plný světla a hýřil optimistickými barvami. Optimální je bílá či lososová, nevhodná je šedivá a černá.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze