Úvod

Caffitaly má nový kávovar!

Dobrá káva je pro většinu z nás synonymem začínajícího dne. Ať už pracovního, kdy příjemně povzbudí naše smysly, nebo víkendového, kdy umocní pohodovou volnočasovou atmosféru. Že patříte mezi milovníky kávy, kteří se nespokojí s jedním šálkem denně? Kávovary Caffitaly jsou Vám k službám! A pozor, mají novinku!


Lahodná káva v pohodlí domova
Kapslové kávovary Caffitaly jsou oblíbenými pomocníky, které najdeme v čím dál větším počtu domácností. Důvod je prostý. Jedná se o perfektní alternativu pro domácí přípravu kvalitního espressa, které si mohou milovníci kávy kdykoli vychutnat v pohodlí svého domova, a které ve srovnání s kavárenským espressem stojí poloviční cenu.

Novinka 2014: DIADEMA S16
Žhavou novinkou na trhu je model DIADEMA S16, s jehož pomocí snadno a během několika vteřin (podobně jako u předchozích modelů) připravíte tradiční italské espresso, napěněné cappuccino nebo café latté. Stačí si jen vybrat kávu, na kterou máte zrovna chuť.

stribrny kavovar Caffitaly, model DIADEMA S 16

Snadná obsluha, stylový design
Vysoce elegantní a díky nenáročné obsluze uživatelsky velice přátelský model DIADEMA S16 v sobě spojuje přednosti moderní technologie a exkluzivního designu. Stejně jako ostatní automaty z rodiny Caffitaly také DIADEMA disponuje otvorem pro vkládání kapslí v horní části stroje, kontejnerem pro již použité kapsle (díky čemuž se nemusí vyhazovat kapsle po každé přípravě nápoje) a třemi tlačítky pro volbu velikosti kávy nebo čaje. Součástí přístroje je funkce filtr na kávu a výškově nastavitelný podstavec na šálek.

kapslovy kavovar Caffitaly DIADEMA S 16

Stříbrná s bílou nebo černou?
Pokud tedy patříte mezi kávové labužníky, kteří chtějí mít svůj oblíbený nápoj rychle připravený bez námahy, a zároveň jste příznivci stylového italského designu, nový model Caffitaly rozhodně stojí za úvahu. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení. V nabídce je buď stříbrno-bílá nebo černo-bílá kombinace. Kterápak varianta by Vaší moderní kuchyni více slušela?

www.n-a.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze