Úvod

Designové novinky letošního roku od studia DESIGN VISION

Designérské studio DESIGN VISION se zúčastnilo i letošního ročníku veletrhu For Furniture v pražských Letňanech a představilo novinky pro tento rok.


Největší prezentovanou novinkou se stal konferenční stůl TENTACLE WOOD v provedení z masivní olše.



„Jedinečnost designu stolu spočívá v jedinečnosti myšlenky jeho uchopení, obepnutí skla monolitním organickým segmentem, chapadlem. Netradičnost, čistota a jemnost koncového doteku vyvolá v každém uživateli čisté emoce”, říká autor designu Ing.Lukáš Chlíbek. Stůl TENTACLE WOOD se zakázkově vyrábí v provedení olše, dub, buk a ořech. Studio stůl dodává i v provedení lakovaného povrchu do barev dle vzorníku a dle přání zákazníka, a také v limitované edici v provedení z karbonu.



Další novinkou je květináč SHAPE POT s vyřezávanými tvary, doplňující edici konferenčního stolu SHAPE a dalších designových doplňků do interiéru. Elegance květináče i celkové myšlenky všech produktů z této edice vyřezávaných tvarů spočívá ve hře světla a stínu, tedy světlo přicházející z exteriéru vrhá stín na vnitřní korpus , čímž dodá květináči příjemnou hloubku a netradičnost. Květináč opět s rukopisem designéra Ing. Lukáš Chlíbka, se zakázkově vyrábí v provedení různých barevných kombinacích dle vzorníku a přání zákazníka.



Na dalších fotografiích naleznete snímky z výstavy včetně dalších novinek, jako je koncept velmi zajímavé kubistické jídelní židle s názvem No.4, a dalších představených designů.



Více informací o studiu DESIGN VISION, jejím portfoliu a produktech naleznete na webu společnosti DESIGN VISION, nebo na e-shopu s produkty společnosti, který je k nalezení zde. Případně kontaktujte přímo designéra společnosti Lukáše Chlíbka, který Vám rád poradí s designem vašich představ nejen prvků do interiéru, ale i se samotným komplexním řešením interiéru.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze