Úvod

Dětský nábytek z masivního dřeva

Máte rádi kvalitní dřevěný nábytek? Není důvod, abyste jím nevybavili i dětský pokoj. S masivním dřevem pracuje již více než sto let rodinná německá firma Geuther. Dnes už je ale jejich sortiment širší, než kdysi – vedle dětských pokojů si můžete vybírat z jídelních židliček, bezpečnostních zábran, ohrádek… Na vybrané produkty navíc získáte záruku prodlouženou až na pět let.


Dětský pokoj Graphit
Graphit je kompletně vybavený dětský pokoj v decentní barevné kombinaci s trendy kovovými držadly. Skládá se z postýlky, komody, regálu, poličky a dvoudílné šatní skříně, můžete si ale vybrat jen ty kusy, o které máte zájem. Aby byl pokojík pro nejmenší maximálně bezpečný, zásuvky jsou vybaveny systémem pomalého dovírání Soft-Close. V nové kolekci byl poprvé použit také systém Tip-On pro otevírání bez úchytek, pouhým ťuknutím.

Vedle Graphitu nabízí Geuther dalších 13 typů pokojů pro děti v různých odstínech a barevných kombinacích, od čistě bílé Claire, žlutozeleného Limoncella, žlutooranžového Sunsetu či například hnědé Messiny. Všechny pokoje obsahují postýlku, komodu a poličku, variabilně je k dispozici také policový regál či na výběr z dvoudílné nebo třídílné skříně.
 
Židlička Family
Čas na vysokou židličku dozraje, když už dítě zvládne alespoň čtvrt hodiny samo sedět. Židlička Family od Geutheru má ergonomicky tvarovanou opěrku zad, opěrky na ruce a odnímatelný pultík. Svoji kvalitou přesvědčila i německou organizaci pro ochranu spotřebitelů Stiftung Warentest, která jí udělila dobré hodnocení. Family se prodává v šesti barevných provedeních, od přírodního dřeva až po pestrobarevnou kombinaci, a dokoupit lze také měkkou polstrovanou výplň. Cena: od 2.990 Kč do 3.390 Kč, cena výplně: 469 Kč.
 

Bezpečnostní zábrany
Zábranu Easylock Natur z masivního buku jednoduše a bez vrtání připevníte na potřebné místo s pomocí čtyř stavitelných šroubů s gumovou hlavou. Zábrana nabízí otevírací držadlo s  dvojitou pojistkou, které dítě neotevře, dospělý ale projde snadno. Zábrana jde namontovat jak před schody, tak i do dveří, a zajistí, že se vaše dítě nevydá, kam nemá.

Cena: od 1.990 Kč
 

Dětský dřevěný nábytek Geuther naleznete na www.babystar.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze