Úvod

Dlažba s tváří kamenné mozaiky

Budujete garážové stání? Posezení na terase, anebo dokonce pod pergolou? Anebo jste se rozhodli, že jednotlivé části své zahrady spojíte dobře schůdnými cestičkami? Betonová dlažba, která svým vzhledem připomíná kamennou mozaiku, bude Vašemu domu i zahradě slušet.


Na vzhledu záleží
Ať už vybíráme dlažbu na terasu, dvorek, příjezdovou cestu, garážové stání, anebo jinou zpevněnou plochu, například pro posezení pod pergolou, při jejím výběru se vždy vyplatí věnovat pozornost užitným vlastnostem, jako je mechanická i chemická odolnost, mrazuvzdornost, dlouhá životnost a snadnost pokládky. Pohledová kvalita přitom samozřejmě nemůže zůstat v pozadí.

Dlažba á la kamenná mozaika
Kvalitní betonová dlažba je známá svými vynikajícími užitnými vlastnostmi, především odolností. Pokud rádi žijete v pěkném prostředí, jistě budete volit dlažbu, která přirozeně dotvoří vzhled Vašeho domu a jeho okolí. Jednu z možností představuje betonová dlažba CSB-CANTERA, která se pyšní vzhledem přírodního kamene. Přesněji řečeno připomíná mozaikovou skladbu plochých kamenů, takže působí dojmem, jako by byla dílem pečlivého a zkušeného kameníka. Ve skutečnosti jsou však všechny betonové bloky svým tvarem identické. Díky tomu se velmi snadno instalují.


Snadná pokládka
Pokládka dlažby CSB-CANTERA se provádí z pěti tvarově shodných bloků s různým rozložením vzoru na povrchu. Povrch dlažby je speciálně profilovaný, imituje dodatečně opravovaný lámaný kámen. Různorodé rozložení vzoru na jednotlivých dlažebních blocích znemožňuje rozpoznat konkrétní vzor skladby. Tento typ dlažby je líbivý také v případě, že jej využijete jako nášlapný blok v trávníkové ploše.


Více než jen dlažba
Také Vás tato kvalitní a pohledově příjemná dlažba zaujala? Více informací najdete na stránkách výrobce a prodejce www.csbeton.cz. A pozor, sortiment společnosti CS BETON se neomezuje pouze na betonovou dlažbu. Součástí sortimentu je rovněž velkoplošná dlažba, vegetační tvárnice, palisády a schody, ploty a opěrné zdi. Majitele zahrad dále budou zajímat zahradní doplňky, jako jsou svahové tvárnice pro tvorbu ochranných zdí, které skvěle plní funkci svahového opěrného systému. Tvárnice se vyznačují mimořádnou odolností proti působení vody i chemických rozmrazovacích látek a podobně jako betonová dlažba s tváří kamenné mozaiky vysokou estetickou hodnotou.

www.csbeton.cz



Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze