Úvod

Domy na dokončení – novinka pro šikovné kutily

Kvalita provedení, spojení moderních technologií a stylového designu, nízké náklady na vytápění a zajištění potřebných podkladů pro dotaci Zelená úsporám, to jsou hlavní důvody, proč roste zájem o montované domy RD Rýmařov. Pro rok 2014 připravila tato firma novinku pro šikovné kutily – DOMY NA DOKONČENÍ, které představí na veletrhu DŘEVOSTAVBY 2014 v Praze Holešovicích od 6. do 9. února.


Dřevěný dům pro šikovné
Pokud patříte mezi šikovné kutily, jistě Vás zaujme novinka, kterou připravila pro své klienty stavební firma s mnohaletou tradicí RD Rýmařov. Domy na dokončení ve zkratce znamená, že si necháte postavit či smontovat rodinný dům od odborníků, ale vnitřní dokončovací práce, jako je pokládka podlahy, dlažby, obkladů a další vnitřní vybavení - dveřmi počínaje a sanitou konče, si uděláte svépomocí. Domy na dokončení jsou pro zručné jedince jako stvořené. Nejenže se na nich mohou, jak se říká lidově vyřádit, ale také se pak mohou svou prací právem pyšnit. Ovšem pozor, pokud příliš manuálně zruční nejste a zvolíte tuto variantu jen z důvodu úspor, mohou se Vám dokončovací práce spíše prodražit. Potom volte kompletní realizaci.

nizkoenergeticky dum DRAGON 13 EVO
DRAGON 13 EVO

Ušetřit můžete hodně
Když už jsme u toho šetření, ušetřit můžete nejen za řemeslné práce, ale také díky využití programu Zelená úsporám. RD Rýmařov pro své klienty domy montuje, a zároveň pro ně zajišťuje potřebné podklady k vyřízení dotace.

rodinny dum NOVA 101 EVO
NOVA 101 EVO


Pojďme se nyní podívat na nejprodávanější dřevostavby upravené pro titul Nová zelená úsporám 2014, který začíná 1. dubna a trvá do konce října 2014. (Výše dotace, kterou mimochodem můžete získat i na jiné typy domů, činí 400 000 Kč.)
Jedná se o montovaný dům typu NOVA 101 EVO, KUBIS 631 EVO nebo DRAGON 130 EVO. Všechny tyto domy jsou postaveny dle potřebných technologií, aby byl zajištěn nízkoenergetický provoz. Vybrat si můžete variantu s teplovzdušným vytápěním, způsobem ohřevu vody pomocí tepelného čerpadla se zdrojem tepla čerpadlo vzduch-voda, anebo variantu, kde je vytápění zajištěno teplovodním rozvodem s otopnými tělesy, způsob ohřevu teplé vody zajišťuje solární systém, teplovodní výměník a elektrická energie a zdrojem tepla jsou krbová kamna, solární systém a elektrická energie.

A do třetice ještě jedna možnost, jak ušetřit, která se týká domů v programu Zelená Úsporám: Při podpisu smlouvy o smlouvě budoucí do 31. 7. 2014 získáte slevu až 10% na technologie domu (tato sleva se určí individuálně dle výběru daného domu a daného otopného systému). Ceny jednotlivých dodávek v provedení na dokončení můžete vidět v ceníku.

montovany dum KUBIS 631 EVO
KUBIS 631 EVO

Pozvánka na veletrh
Také Vás domy na dokončení zaujaly? Navštivte veletrh DŘEVOSTAVBY 2014, který se koná od 6. do 9. února v Praze na výstavišti v Holešovicích. U stánku PK52 se můžete zeptat na vše, co Vás zajímá. Podmínky a další informace o této novince, stejně jako celý Katalog rodinných domů samozřejmě najdete také na stránkách společnosti RD Rýmařov.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze