Úvod

Dopřejte svému interiéru italský designový nábytek

Potrpíte si na krásný luxusní design? Nespokojí se Váš moderní interiér s jen tak obyčejným nábytkem? Kožené sedací soupravy, pohovky a další designový nábytek od předních italských výrobců plně uspokojí Vaše nároky.


Ruční výroba a letitá tradice
Nábytek od italských designérů je známý svým neobyčejně elegantním vzhledem. Kožené sedací soupravy a pohovky Natuzzi představují ukázkový příklad práce italských mistrů v designu. Prestižní značka Natuzzi je synonymem kvality a ruční výroby s letitou tradicí od roku 1956. Nová jarní kolekce Natuzzi, na kterou se nyní vztahuje speciální nabídka v podobě slevy 15%, nás zaujala svým krásným nadčasovým designem. Pojďme se blíže podívat na její modely.
 

Designové pohovky v mnoha provedeních
Designové pohovky z nové jarní kolekce Natuzzi dávají na výběr z mnoha provedení a díky tomu nabízejí řešení pro každý interiér: Z řady Etoile můžete svému interiéru dopřát dvojsed, trojsed, ale také křeslo či povedení s lehátkem. Pohovka Avana nabízí posezení ve variantě dvojsed, trojsed a chaise longue. Surround láká k posezení v provedení dvojsed, trojsed, ale také ve své rohové verzi v různých variantách. Uvnitř rohového prvku sedačky se navíc ukrývá zabudovaný audiosystém. Savoy může mít podobu křesla, dvojsedu, trojsedu, lehátka, stejně jako oblíbené rohové verze. Metafora je tu pro Vás jako dvojsed s lehátkem, anebo rohová verze v různých variantách.
 
 Designová pohovka Metafora.

Podlehněte kouzlu nové jarní kolekce
Pokud podlehnete kouzlu nové jarní kolekce, můžete si vybrat nejen z mnoha různých provedení, ale také ze široké nabídky barev, ale i kožených potahových materiálů. Dopřejte si jedinečné spojení krásného moderního designu s dokonalým komfortem. Náš tip: Svůj interiér můžete zkrášlit italskými designovými svítidly Slamp.
 

Více inspirace pro Váš domov
Všechny modely luxusních sedaček a pohovek Natuzzi můžete obdivovat ve specializovaných prodejnách Natuzzi. Obývací stěny Sangiacomo, nábytek značky Calligaris, moderní i rustikální kuchyně Scavolini a další designový nábytek od předních italských výrobců najdete v prodejnách Correct Interior v Praze nebo v Brně. A nechybí zde ani nádherné bytové dekorace či praktické kuchyňské doplňky. Více inspirace pro Váš domov načerpáte na stránkách www.natuzzi.cz a www.correctinterior.cz, anebo na Vašem výletě do prodejen Correct Interior. Zvýhodněné ceny na pohovky platí do 10. června.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze