Úvod

Dveře šité na míru pro byt i dům

Dáváte přednost českým výrobkům a hledáte kvalitu? Využijte nabídky od výrobce interiérových dveří a vestavěných skříní CAG. Ryze česká společnost má za sebou řadu zkušeností, a to již od roku 1998. Kvalitu provedené práce, na které si firma zakládá, ocení každý zákazník


CAG se věnuje jak výrobě interiérových dveří a obložkových zárubní, tak dnes již velmi oblíbeným vestavěným skříním, šatnám a nábytku na míru. Výhodou ucelené výroby jsou sladěné jednotlivé prvky nábytku včetně dveří.

Hitem léta se stala bílá

Také vybavení domu podléhá módním trendům a letošní novinka je vyhrazená bílé barvě. CAG nezůstala pozadu a zařadila do svého sortimentu zcela nový dveřní dekor s typickým názvem BÍLÝ SAMET. Ve své podstatě se jedná o laminátový povrch, který není úplně hladký, ale obsahuje v sobě bílé pigmenty, které vytvářejí na dveřích neobvykle jasnou, bílou barvu. Jedná se o dekor budoucnosti a zahraniční dodavatel ho vytvořil pro rok 2017, ale pokud máte zájem o výjimečně bílé dveře, je možné si ho u CAG již od května letošního roku.


dvere CAG novinky

I dveře mohou být originální
Bílá barva se velmi dobře kombinuje, a pokud dáváte přednost originalitě nebo extravaganci, má pro vás firma řešení v podobě zcela nového provedené dveří KONTRAST. Název dveří dělá opravdu čest svému jménu a lze si pod ním představit kontrastní barevnou kombinaci povrchové vrstvy dveří, oblé dveřní hrany protažení do plochy dveří a ostění obložkové zárubně. Tento tvar dveří dodává CAG ve všech dekorech, které má v nabídce, laminátových povrchů a také v barvě černé, šedé a bílé. Při výběru těchto dveří se fantazii meze opravdu nekladou. Dobře vypadá kombinace černá a bílá, ale barevné kombinace mohou být různé. Dveře je možné doplnit o panty s komaxitovaným nástřikem v různých barvách.

Příroda a retro v jednom
Odpoutáme se od barevných kombinací a vrátíme se k přírodním stylům, které jsou stále in a mají své věrné zastánce. Také mezi dveřmi z přírodního materiálu přináší CAG novinky v podobě VINTAGE stylu. Zjednodušeně jde o retro styl, návrat k přírodě, oblým tvarům a nádechu historie. S tím rozdílem, že vše je v podstatě nové. Retro styl nabízí firma v přírodním dekoru kartáčovaná dýha FORTE s černě nebo bíle probarvenými póry. Pro zajímavost, tato technologie je českým výrobním tajemstvím a každé dveře vyrobené tímto způsobem jsou originální. Klasické odstíny dýhy FORTE jsou přírodní, skořicová a čokoládová. O dostupnosti této unikátní povrchové úpravy se informujte na vzorkových prodejnách CAG.

Novinky CAG - dyha Forte vintage, Monte vision

Nové lakované modely
CAG představuje další novinku, a to model KUBIK z profilovaných desek s kazetami. Na rozdíl od ostatních dveří se liší svým povrchem, nemá reliéf a je zcela hladký. Tento typ dveří vypadá velmi moderně, je odolný proti otěru a dalším vnějším vlivům. V prodeji ho firma nabízí v bílé akrylátové barvě nebo podle přání zákazníka v různých odstínech. Poslední novinkou mezi dveřními povrchy pro designový model dveří Monté Visoon patří široká nabídka jednotlivých dekorů. Provedení laminátové v dřevěném dekoru, a to vertikálním a horizontálním, laminátu bílý samet, laminátu reliéf nebo lakovaném PU provedení.

Všechny novinky a další infomace naleznete na webu výrobce, na zelené lince CAG nebo navštivte jednu ze vzorkových prodejen.

                                     logo CAG
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze