Úvod

Fototapety a samolepky na zeď interiérům sluší

Chcete dodat svému modernímu bydlení osobitější nádech? Z bohaté nabídky fototapet a samolepek na zeď si určitě vyberete. Anebo je libo fotoobraz? Víme, kde najdete inspiraci pro svůj interiér, a to včetně dětského pokoje.


Fototapety interiérům sluší
Samolepky na zeď se v poslední době staly jedním z nejoblíbenějších druhů bytové dekorace. Snadná, rychlá a čistá práce se zaručeným efektem a samozřejmě také příznivá cena, to jsou jejich hlavní přednosti. Velké oblibě se těší především samolepící fototapety, s jejichž pomocí proměníte fádní interiér v neobyčejně atraktivní prostředí. Proč nenechat rozkvést nad kuchyňskou linkou vzácné květiny, anebo symbolicky nespojit kuchyni s obývacím pokojem Brooklynským mostem?



Fotografie na plátno
Že se do Vašeho interiéru více hodí spíše osobitější fotografie? Nechte si vyrobit fotoobraz. Stačí jen nahrát fotografii a odeslat objednávku. V internetovém obchodě Isamolepkynazed.cz používají kvalitní plátno canvas v kombinaci s dřevým blind rámem, a proto patří jejich fotoobrazy mezi vyhledávané interiérové doplňky i oblíbené dárky. Babičky a dědečky potěší, když si budou moci své stěny zkrášlit fotoobrazem svých vnoučat.

Samolepky pro holky i pro kluky
A konečně se dostáváme k motivům pro malé, menší a nejmenší. Svět dětských samolepek na zeď je neobyčejně pestrý. Najdeme v něm krásné motivy pro holky i pro kluky. Zatímco malou slečnu potěší pokoj ve stylu princezny, kluci dají přednost autíčkům. Že bydlí obě Vaše děti rozdílného pohlaví v jednom pokoji? Zkuste cirkus nebo safari.



3D motivy uděláte velkou radost
Pokud chcete svým dětem udělat ještě větší radost, proměňte jejich pokojíček ve skutečnou pohádku. Oblíbení seriáloví hrdinové, jako je Angelina Balerina, Mašinka Tomáš, anebo Bořek Stavitel, Vám s dekorací mile rádi pomohou. Mezi populární 3D motivy rovněž patří vesmír a dinosauři.



Nový originální vzhled

Také už se nemůžete dočkat, až dodáte svému obývacímu pokoji nebo dětskému pokojíčku nový originální vzhled? Nalistujte stránky www.isamolepkynazed.cz a vyberte si ze široké nabídky samolepky, které budou Vašemu domovu nejvíce slušet. Čekat dlouho nebudete, nejoblíbenější dekorace jsou skladem.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze